KO SU RADULOVIĆEVI POSLANICI? Kumovi, astrolozi, crna magija i kreatorke mapa uma

5
6759

djbGazda kombi pokreta Dosta je bilo Saša Radulović dobio je u Narodnoj skupštini 16 poslaničkih mandata. Ko su Radulovićevi poslanici?

Kombi pokret Dosta je bilo objavio je na svom sajtu biografije narodnih poslanika u Narodnoj skupštini.

Republička izborna komisija dodelila je listi “Dosta je bilo – Saša Radulović” 16 poslaničkih mandata.

1. Stečajna mafija

Prvi na listi je Saša Radulović. Njegova mutna biografija iz doba stečajne mafije svima je manje-više poznata. Ojadio je više preduzeća u kojima je vodio stečaje, a ženi Tatjani nameštao je knjigovodstvene poslove.

Protiv njega je pokrenuto više prekršajnih, krivičnih i disciplinskih prijava.

3. Lažna profesorka

jasminaJasmina Nikolić

Generalna sekretarka DJB Jasmina Nikolić nalazi se na trećem mestu na listi. Radulović je Nikolićevu naivnim članovima predstavio kao vrsnog stručnjaka iz oblasti nekakvog menadžmenta. Lažno se predstavlja kao profesorka na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Nikolićeva nema zvanje profesora, već radi kao lektor na Katedri za iberijske studije. Kako se navodi na sajtu Filološkog fakulteta, Nikolićeva drži predavanja kao saradnik u nastavi na prvoj godini osnovnih studija španskog jezika.

Predaje špansku književnost i uvod u hispanistiku.

Jasmina je svog oca Predraga Nikolića ugurala na listu kandidata za odbornike u opštini Vračar.

4. Kum

kumKum Aleksandar Stevanović

Radulović se licemerno bori protiv “burazersko-kumovske” politike, dok se na četvrtom mestu nalazi njegov kum Aleksandar Stevanović.

Stevanović je takođe umešan u Radulovićeve mutne stečajne poslove. Kako je ranije saopštila Srpska napredna stranka, Radulović i kum Stevanović izvlačili su novac iz preduzeća u kojima je Radulović bio stečajni upravnik.

Zajedno su vodili više fantomskih firmi preko kojih su prali novac.

9. Crna magija

aleksNa devetom mestu nalazi se izvesna Aleksandra Čabraja. U biografiji ističe da je diplomirala engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Da Vas podsetimo:  Poslodavci bi najviše voleli da radite više od 12 sati a da vas ne plate

Predstavlja se kao prevodilac ozbiljnih književnih dela.

Jednostavnom pretragom interneta lako je doći do zaključka da je Čabraja izostavljanjem ključnih detalja falsifikovala svoju biografiju.

Pored “Bosanca”, Čabraja je prevela par “ozbiljnih književnih dela”. U njenom prevodilačkom CV-ju, koji je zaboravila da priloži uz biografiju, nalazi se knjiga “Kupoholičarka spasava stvar”, “Kupoholičarka u Holivudu”, kao i knjiga “Mesečevo dete” najpoznatijeg britanskog okultiste Alistera Kroulija.

screenshot-www teleprompter rs 2016-05-19 04-25-40

13. Još jedan prevodilac

Pored vrsnih prevodilaca i lektora Jasmine Nikolić i Aleksandra Čabraje, na 13. mestu nalazi se još jedan prevodilac – Branka Stamenković.

U biografiji Stamenkovićeve piše da je “kao stipendista britanskog Sofija centra za proučavanje kosmologije u kulturi stekla zvanje diplomiranog kulturologa.”

16. Mape uma

macura
Tatjana Macura

Izvesna Tatjana Maruca, Radulovićeva 16. narodna poslanica, tvrdi da je nekakva preduzetnica. U biografiji navodi da se zalaže za porodični biznis i da, pored svoje,
“učestuje u radu drugih porodičnih firmi” čija imena nije navela.

Pošto više nije imala šta da slaže i izmisli u svojoj biografiji, Macura je navela svoje hobije – čitanje, pilotiranje, skijanje i kreiranje mapa uma!

Nije jasno kakve to mape uma kreira Macura, budući da mape uma spadaju u oblast psihologije i predagogije kao pomoćno sredstvo za lakše učenje i pamćenje kompleksnih ideja.

U biografiji se navodi da Macura ima dve ćerke. Sasvim je izvesno da Macura svojim devojčicama pomaže prilikom učenja tako što im crta mape uma koje je pronašla na internetu. Vrhunac stručnosti.

OVDE možete pročitati biografije Radulovićevih poslanika.

ZAKLJUČAK

Dakle, građane Srbije u Narodnoj skupštini ispred pokreta Dosta je bilo predstavljaće, između ostalog, stečajnih mafijaš, njegov kum, predavač španskog jezika, prevodioci i žene koje se bave mapama uma i proricanjem sudbine!

Da Vas podsetimo:  Voz naleteo na migrante kod Pirota, dvoje poginulih

Kada detaljnije analiziramo strukturu Radulovićevih lažnih “stručnjaka”, ne čudi to što je Radulović sve svoje podanike naterao da potpišu “svečanu zakletvu” odanosti.

Ni sam Radulovićev ne veruje svojim saradnicima.

Teleprompter

5 KOMENTARA

  1. A navedite ko su poslanici Srpske Napredne Stranke a: ložač, roštiljdžija, keramičar, kursista, PEDER, LEZBOS, kupljenih diploma iha, a pošto nisu imali dovoljno novca, cigane što prodavalo diplome moralo nešto malo i da ih pripita….

  2. Nešto pre izbora reče mi jedna penzionerka (69): glasaću za Radulovića, kakvu je ekipu skupio, pa to je neviđeno! Izgleda da je bila u pravu.

  3. Molim vas, prestanite da prenosite vesti sa Telepromptera. Ovaj portal se dan posle izbora transformisao u vece djubre od Informera.

  4. Teleprompter se plaši da će DJB prevodioci prevoditi narodu Vučićeve zakamuflirane namere, astrolozi proreći kratku političku karijeru, a ako mu još ova dama uradi mapu uma – ugasio je. Nema mu spasa ni uz tri Telepromptera, pet Informera i četiri Pinka.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime