Ko su zaista oni, šugavi i propali “NOVINARI” mejnstrim medija koji su udarili na Zlatanovića

0
81

Piše: Mario Bojić

Neće biti ni jednog minuta pauze i tišine dok se Dejan Petar Zlatanović ne nađe tamo gde pripada, na slobodi, u svojoj redakciji i na ulici sa i uz narod.

Biti na ulici uz i sa narodom je misaona imenica za svakog šugavog novinara mejnstrim medija. Pričam ovde u Srbiji ali nema tu razlike, od Zapada do Istoka svaki novinar mejnstrim medija je šugav i to je kompliment, verujte mi.

Novinari svih medija ali najviše, ovde ciljam na levičarske medije ne ove koji se predstavljaju kao Vučićevi već oni koji to kriju, njih nikada nećete videti na ulici, oni nemaju ime i prezime već inicijale a ako stave ime i prezime oni su najhrabriji u šugavoj redakciji.

Ulica je za njih horor, njihova najgora noćna mora ste Vi i ja i svi mi kojih se plaše a plaše nas se zato što su krivi. Krivi su za ovo stanje u državi, sistemu, lokalno ili globalno. Šugavi novinari su najveći alat propagande i spremni su, verujte mi na reč da za 100 evra napišu najgore bljuvotine o svojoj rođenoj majci ili ocu (ipak više o ocu) jer vuku teške traume iz detinjstva.

Te traume se ne vuku samo iz porodice i nisu samo nastale zbog zlostavljanja unutar porodice, vuku se iz vrtića, škole, sa faksa. Šugavi novinari su uvek bili šugavi, nije se šuga nakačila, njih su uvek tukli u školi jer su bili šugavi, nikada nisu imali prijatelje jer su bili šugavi, i danas su sami jer su šugavi.

Šugavi novinari koji su pokušali da kroz svoje tekstove diskredituju jednog profesionalca i iskrenog novinara Dejana Zlatanovića nikada neće biti slobodni, oni su do te mere šugavi da oni ne žele slobodu.

Da Vas podsetimo:  UNS: Nekritičko objavljivanje delova knjige Zvezdana Jovanovića može da ugrozi bezbednost novinara

Ti, šugavi novinari rade za sitnu lovu, nemojte da mislite da oni za svoja zlodela dobijaju bonuse. Ne, oni u tome uživaju, oni uživaju da šire dezinformacije a da ne snose odgovornost. Uživali su do nedavno.

Danas je druga priča, danas pišemo o njima i vrlo brzo će i oni postati poznati široj javnosti. Zašto? Zato što je red da se zna ko šta piše i da zbog toga snosi odgovornost. Sve to pokrenuli su oni sami, ti šugavi novinari koji su zadnje 3 godine svesno lagali i direktno ugrožavali živote ovog napaćenog naroda servirajući im priče da će svakog časa umreti i da “si ti kriv jer je neko umro, jer nisi stavio masku”. Ti novinari, njihov kraj nije batina, njihov kraj su oni sami.

Pitajte me kako to znam?

Ovako, mejnstrim mediji u svetu ali i u Srbiji su doživeli nikada veći pad čitanosti i gledanosti, oni doslovno medijski umiru a u životu ih održavate Vi, ne njihovi stalni čitaoci, baš Vi i oni vas ciljaju, ciljaju da vas dovedu u stanje gneva da podelite njihovu objavu i da širite gnev dalje, oni služe za to.

Da nema Vučića, u Srbiji bi se štampala dva lista, ostali bi nestali. Da nema finansiranja od strane države oni bi se ugasili i kako onda oni ne rade za Vučića? Kako ne rade za Soroša kada ih on finansira? Kako ne rade za ambasade kada su u njihovim projektima?

I pored toga, oni gube čitanost i gledanost i tu na snagu stupa Dejan Zlatanović njegov burazer i Srbin Info, njegove kolege među kojima sam Ja i njegovi prijatelji među kojima ste vi.

Zbog toga šugavi novinar mrzi sve nas zajedno, jer smo uspeli da preživimo i ne samo to da se širimo i grabimo sve veću čitanost i gledanost. Zbog toga se čekao trenutak da se napadne neko poput Zlatanovića da se o njemu šire dezinformacije kroz medije a kome to oprostite ne odgovara Zlatanović? Pa vlastima i sponzorima tih medija.

Da Vas podsetimo:  Zašto mora baš tako: Najčešće greške u medijima koje direktno uništavaju ljudima živote

Zašto da Ti čitaš Srbin Info ili Nultu Tačku, gledaš Srbin Info ili podcast Mario ZNA, ili slušaš Srbiju Global. Ne ti moraš da čitaš ono što pišu šugavi novinari kako bi bio resetovan, da ne preterujem, resetovan do te mere ispranog mozga da se sam sebi zgadiš.

Svaki komercijalni medij u Srbiji koji prima novac od države ili bilo kog drugog fonda je deo velikog plana a ti prijatelju nisi deo plana, ti si višak ali znaš šta takvih poput tebe ima više nego njih i zbog toga si i ti kao čitalac problem.

Vreme buđenja ili čišćenja još uvek traje, nije se završilo i neće još neko vreme. Ovo što se desilo Zlatanoviću desilo se istog trenutka kad i njemu, svima nama i nije samo on zatvoren, zatvoren si i ti, zatvoreni smo i svi.

Samoživost i sebičluk, sujeta i bilo šta slično ne smeju da budu deo ovoga, jer pogledajte šta se desilo Asanžu, znate li da je Asanž bio “teoretičar zavere”? Tako su ga mejnstrim mediji nazivali a danas kače njegove slike po redakcijama. Kada bi Asanž to video obe nužde i veliku i malu bi vršio istovremeno.

Ne pišem ovde o budalama sa društvenih mreža koji su toliko mizerni i imaju pregleda koliko moj pas kada okačim video na Instagramu, pišem ovde o šugavim novinarima koji su mene odavno imali za neprijatelja a koji su sada potvrdili to i doveli sebe da ono što su pisali o Dejanu Zlatanoviću sada smatram ličnim, a to je gadno.

Trebalo bi eto još samo da znate samo da se suzdržavam i da ponovim još jednom samo, dok je Dejan zatvoren i vi računajte da ste zatvoreni.

Da Vas podsetimo:  Odbor za kulturu i informisanje odbio da raspravlja o stanju u srpskim medijima i bezbednosti novinara

Sloboda za Dejana Petra Zlatanovića.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime