Kockanje s budućnošću

0
1296

parlamentarni-izbori-srbija-kvote-600-x-337

Kladionica Meridian objavila je danas dodatak u kome se nalaze kvote za predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji i lokalne izbore u Beogradu. Tokom proteklih godina, kladionice su se pokazale kao vrlo dobri prognozeri izbornih rezultata, a da li će tako biti i ove, ostaje da vidimo u nedelju 16. marta.

Najviše šansi za pobedu na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, ima koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke koja prema procenama kladionice može osvojiti oko 43,2%, odmah iza je SPS sa 13.30%, DSS sa 6,90% i DS sa 9,10%. Nova demokratska stranka je iznad cenzusa sa 7,10%, a LDP-u kladionice prognoziraju borbu za cenzus. Za “ljute rivale” tu je i klađenje na duele, pa je tako ponuđeno klađenje na DS-NDS sa hendikepom 2, tj. da će DS imati 2% više glasova od NDS, pa tako ukoliko uložite da će NDS imati manje ili više od 2% od DS, na uloženih 100 dinara, možete dobiti 175 dinara.

parlamentarni-izbori-kvote

Kladionice takođe prognoziraju da će izlaznost na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji biti oko 55,5%.

zorana-kladionice-kvote-izbori

Ukoliko odlučite da se kladite na to ko će biti budući gradonačelnik Beograda, najviše šansi sudeći po kladionici ima Zorana Mihajlović sa kvotom 1.9, dok je iza nje Siniša mali sa kvotom 2.5. Dragan Đilas je tek na četvrtoj poziciji sa kvotom 10, što znači na uloženih 100 dinara vaš dobitak je 1000 ukoliko Đilas postane gradonačelnik posle izbora u Beogradu.

zorana kladionice kvote izbori Kockanje sa budućnošću Srbije može da počne: Kladionice objavile kvote za izbore 2014!

eizbori.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime