Kod nas je već tri godine Dan žalosti

0
1022

jpegNekada se znalo da se za dan žalosti sluša klasična muzika, danas, pak, samo premijer. ON nije mogao pokazati malo dostojanstva i sačekati sutra da se ishvali za duplo golo! Dobro nije to ništa novo navikli smo se mi na to da je premijera glavni glumac u španskim serijama pa ni ovo nije bilo iznenađujuće. Zna on dobro glumiti odličnog profesora ima tačno zna gde koji uzdah ali i dramska pauza?!

Čemu konferencija u Danu žalosti….da bi se hvalili nevidljivim rezultatima, čudili se kako je pušten na slobodu najveći srpski narko diler….. Vanredna KZŠ je održana da bi nabacio novinarima onako u odlasku da ne kasne na put za ZG i da dođu mnogo ranije, da na „suptilan“ način obavesti narod da putuje na inauguraciju.

Gospodine Vučiću, s obzirom na to da vodite politiku koja znači uništenje ovog naroda, treba da vas bude sramota. Srbija je po ko zna koji put izdana i ponižena. Ako Hrvati ne žele dobrosusedske odnose, a pokazali su da ne žele, sta god naši političari uradili, situacija se neće popraviti. Jadna si i bedna Srbijo.

Opet možda ova konferencija nije organizovana ni zbog Zagreba, nego da novinari ne bi bili gosti na slavi radikala. Možda bi se neko odlučio da uživa u iću i piću ali je premijer brže bolje to sprečio i držao novinare na uzici zamajavajući ih pričama o Kosmajcu, Briselu, železari…

Sve sama hvalisanja Aleksandra Vučića stručnog čovek za koga je grehota da radi samo kao spiker na tv-u non stop. Trebalo bi ga u politiku ubaciti. I sad se čudim kako je to moguće da se posle svega nije odlučio da večeras iskoristi termin i ovaj dan žalosti da laže narod na nekoj od njegovih televizija. Pitam se da li je bar jednom pomislio danas na ljude koji su izginuli u dalekom Sibiru, koji su otišli trubuhom za kruhom, jer ova država nije mogla da im pruži ni ono najosnovnije za život.

Da Vas podsetimo:  BOG KOJI NAS SPAJA JE PARTIJSKA KNJIŽICA I SENDVIČ

Sramno je bilo ovako uraditi, držati vanrednu konferenciju za štampu, koristiti svaki trenutak za sopstvenu promociju, čak i na Dan žalosti. Kao da toga do sada nije bilo dosta!

Za Korene

Ivana Jovanović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime