Koga se to plaše Naprednjaci: Trn su im u oko – nove afere na pomolu

0
970
Foto: DW/S.Kljaić ( printscreen )

Da SNS ima odličnu koordinaciju sa „opozicijom“ koju predvode Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, govori podatak o njihovom čuvenom bojkotu i krilatici „što dalje od Skupštine – to bolje“. Upravo ta informacija govori da ova imena ne rade u interesu građana, već da ignorisanjem Skupštine rade najveći posao za Aleksandra Vučića i celu vladajuću kliku. Tek poneki skandal naprave, zabiju sebi autogol i nastave saradnju sa režimom. To se dobro plaća.

Za SNS nije moglo bolje. Koja je logika da sada, kada imamo najveće afere u istoriji SNS-a, opozicija ćuti. Zamislite koliko bi bilo dobro da se čuje i njihov glas, budite sigurni da i oni imaju informacije o svim dešavanjima i „aferi Krušik“, ali i svim „muljažama“ Zorane Mihajlović i recimo Aleksandra Martinovića. Ćuti Đilas, ćuti Vuk, ćuti Boško, tek se ponekad oglase na nekom od „mini medija“, čisto da bi se reklo da su pričali. Sve će da urade, samo neće doći u Skupštinu, i ako njihove poslaničke grupe uredno primaju platu za nedolazak i nerad.

Nameće se pitanje zašto je to tako? Stvar je vrlo jasna ljudi. Imaju veliki dil sa delom opozicije, pa taj čuveni Savez za Srbiju u stvari služi za pranje novca, po sistemu „svako će dobiti svoj deo kolača“.

I evo, pre nekoliko dana Vjerica Radeta, poslanica SRS-a je napravila pravu pometnju u Skupštini. Sevale su teške reči, Zorana Mihajlović je drhtala od besa. Opozicija je progovorila. Šta se dalje dešava? Boško Obradović brže bolje ide na tviter kako bi obesmislio ovu raspravu, pa zar to može da bude u interesu građana? Da li ste čuli kakve informacije su iznete na račun „domaćice ministarke“?

Da Vas podsetimo:  Ustavno priključenije ili poslednja avantura

Ono što Srpska stvar saznaje, Radikali će otkriti novu ogromnu aferu u doglednom periodu koja se tiče konekcije SNS-a i Đilasovog Saveza za Srbiju. Ostanite uz nas, uskoro ćemo vam dati nove informacije koje ćemo i dokumentovano objaviti.

Nenad Majstorović 
Izvor: Srpska stvar

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime