Koliko koštaju selidbe u Srbiji? – Detaljan vodič

0
65

Ukoliko vam uskoro predstoji selidba i planirate da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe znajte da donosite ispravnu odluku. Selidbe predstavljaju složen proces koji će vam oduzeti dosta slobodnog vremena i novca. Takođe, tu je i konstantna briga da li ćete uspeti da ispoštujete sve unapred predviđenje rokove useljenja i iseljenja iz vašeg trenutnog mesta boravka. Cene agencija za selidbu su i više nego realne i prilagođene upravo vašim potrebama, neće vam biti naplaćeni dodatni troškovi koji vam nisu potrebni. Tako razni faktori koji utiču određuju konačnu cenu vaših usluga. Naš predlog je agencija za selidbu iz Beograda Ajkula, koji vrše selidbe na teritoriji grada Beograda, ali i međugradske selidbe do ostalih gradova na teritoriji Srbije. Stručnjaci iza kojih stoje godine iskustva i njihova moderna vozila omogućiće vam da selidbu izvršite u najkraćem vremenskom roku.

Foto: ajkula.rs
Šta sve utiče na cenu selidbe?

Svaka selidba je sama po sebi posebna, ne postoje dve u potpunosti iste selidbe pa tako se njihova cena u velikoj meri razlikuje od faktora koji utiču na nju. Agencija Ajkula za vas vrši selidbe unutar teritorije Beograda, ali i međugradske selidbe. O njima se možete detaljnije informisati na njihovom web sajtu- selidbe Beograd cene.

Relacija- najbitniji faktor cene selidbe

Kilometraža je vodeći faktor koji utiče na to koliki budžet bi trebalo da izdvojite za angažovanje agencije za selidbe. Ukoliko se selite, na primer, sa jednog kraja Beograda na drugi ovaj faktor vam verovatno i neće previše podići cenu usluge koju vrši agencija za selidbe. Međutim, ukoliko je potrebno da se preselite iz jednog grada u drugi i pritom je razdaljina između ta dva grada velika, cena će naravno biti veća. Svakako moramo napomenuti da je cena iako veća, opet realna i da je bolje da izdvojite novac za takav vid selidbe nego da samostalo selite svoje stvari ili pitate prijatelje za pomoć. Smatramo da će se na kraju ispostaviti da vam je angažovanje profesionalne agencije daleko isplativije i da ćete se preseliti dosta brže.

Da Vas podsetimo:  Zašto sve više zemalja otvara domove za decu i stare
Spratnost objekta i postojanje ili nepostojanje lifta

Spratnost može ili olakšati ili otežati selidbu. Ukoliko se selite ili useljavate u prizemlje, od radnika agencija se očekuje dosta manje vremena i snage, ali nošenje glomaznog nameštaja sa petog sprata može biti prava noćna mora. Zato se i sama cena dodatno povećava zajedno sa spratnosti objekta. U takvim slučajevima liftovi mogu biti od velike pomoći, pogotovo teretni liftovi koji omogućavaju da se nameštaj dostavi na određeni sprat bez dodatnog trošenja ljudske snage. U zgradama gde lift ne postoji ili gde je lift pokvaren selidba može trajati dosta duže. Budući da se u Beogradu ljudi uglavnom sele iz višespratnih zgrada, ovaj faktor utiče na cenu njihove selidbe više nego kilometraža između lokacija, koja je navedena u prvom slučaju.

Ključni izbor- kombi ili kamion
Foto: ajkula.rs

Kombi kao trensportno sredstvo je pravi izbor za većinu pojedinaca koji sele manji broj stvari. Kombi je takođe idealan za selidbe kroz gradske gužve. U njemu može stati sasvim solidan broj stvari poput bele tehnike, sitnih stvari u kutijama ili određeni komadi nameštaja. Što se tiče cene, kombi selidbe su povoljnije od selidbe kamionom. Selidbe kamionom su po svojoj prirodi obimnije, zahtevnije i cena je veća. Međutim ako imate mnogo stvari ili selite poslovni prostor, možemo reći da su i one isplativije.

Veličina nameštaja i prilaz objektu

Glomazan nameštaj zauzima veći prostor, pa se zbog toga i često bira veće prevozno sredstvo za transport. Takođe, cenu određuje i to koliki broj komada nameštaja selite, obično za velike selidbe takođe treba uposliti i veliki broj ljudi. Za vaš nameštaj ne morate brinuti sa agencijom za selidbe Ajkula, on će stići na vašu novu lokaciju bez bilo kakvih oštećenja i ogrebotina. Što se tiče prilaza objektu, ukoliko ne postoji mogućnost direktnog prilaza objektu već radnici moraju nositi nameštaj nekoliko metara, cena je samim tim veća ali takođe i vreme realizacije selidbe se produžuje.

Da Vas podsetimo:  Kratka priča o Joksimu kog nikako da ubace u udžbenike
Najbolji izbor- agencija Ajkula
Foto: ajkula.rs

Klijenti koji su imali prilike da sarađuju sa ovom agencijom opisuju ih kao stručnjake koji će u velikoj meri olakšati ovaj naporni i mukotrpni period. Godine iskustva njihov rad doveli su do savršenstva. Uvek su na raspolaganju svojim klijentima i trudiće se da ispune sve vaše želje. Sve što je potrebno jeste da ih pozovete, objasnite detalje oko selidbe i za svega nekoliko minuta zakažete svoj termin selidbe. Odmah će vam reći i cenu koja je u potpunosti prilagođena vama i vašim potrebama. Njihov kontakt, ali i detaljnije informacije možete naći na linku- agencija za selidbe Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime