Kome treba šiptarski koridor od Niša do Tirane?

4
1336

RemicMili Bože čuda velikoga. Hoćemo li se ikada dozvati pameti? Da li ćemo kao narod progledati? Jesmo li zaista toliko Bogu zgrešili pa da kao slepci ne vidimo šta nam se ispred nosa dešava? Izgleda da jesmo. Srbi spavaju medveđim zimskim snom, dok divlje zveri nesmetano vršljaju po srpskim teritorijama. Kako je to moguće? Pa sve je moguće kada vlasnik pusti sa lanca krvoločne zverke i dopusti im da rade šta hoće po tuđem dvorištu, istovremeno se praveći da ništa ne vidi. Veliki brat je po celom našem regionu razmnožio zveri koje na samo jedan mig kreću u akciju i rade ono što im gazda naredi. A onda za uspešno obavljen zadatak i poslušnost dobijaju nagradu.

Najpre su se šiptari za vreme Brozove Jugoslavije masovno naselili u južnoj srpskoj pokrajini. Tito je želeo da pokaže svoju velikodušnost ali i širokogrudost jugoslovenskih naroda koji u to vreme nisu ni mogli da pretpostave kojim putem će da krenu oni kojima smo dali hleb u ruke, ključeve u brave i zemlju da obrađuju. Otvorena im je granica pa ih je više stotina hiljada ušlo na Kosovo i Metohiju sa ciljem da se spasu bede. Videvši da imaju sve uslove za normalan život, počeli su planski da se razmnožavaju pa su posle počeli da naseljavaju i Makedoniju. Natalitet je naglo počeo da raste, a južnom srpskom pokrajinom zagospodarili su oni koji su je okupirali uz pomoć američke imperije zla. Kada je broj stanovnika dostigao neophodno kritičnu masu, nalog iz vana je stigao da se krene u pobunu i traženje prava na samoopredeljenje. Zamislite samo tu količinu bahatosti. Neko ti ustupi zemlju i kuću na korišćenje, da ti posao da prehraniš porodicu, a ti mu umesto poštovanja i zahvalnosti zabiješ nož u leđa i otmeš sve to što ti je dao. Uz podršku mračnih sila odvojili su srpsku duhovnu kolevku od matice Srbije i ugnezdili se misleći da će večno ostati u srcu srpske države.

Da Vas podsetimo:  Kako je i zbog čega „Druga Srbija“ rehabilitovala nacizam?

Ne znaju bezbožnici da Kosovo i Metohiju pohode svetitelji koji se stalno mole za srpski rod i da nam se sve dešava po dopuštenju Božjem. Nisu oni svesni da će srpski Jerusalim ponovo biti oslobođen i vraćen pravoslavnom narodu. Zlikovci misle da će politikom sile večno vladati. Malo su se prešli. Sada ubrzano i podmuklo daju naloge da se što pre krene sa realizacijom putnog povezivanja Niša sa Prištinom,Tiranom i albanskim lukama. Srpska vlast je sa radošću izvestila javnost o ideji izgradnje koridora koji će navodno doneti prosperitet Srbiji. U medijima se stidljivo priča o tihoj okupaciji južne Srbije.

Da li srpski narod uopšte zna koliko je interesovanje Albanaca za kupovinu stanova i drugih objekata u Nišu? Ne zna. Je li srpska javnost svesna da će tim koridorom šiptari brže nego ikada moći doputovati ne samo do Niša nego i dalje? Nije. Znaju li Srbi da je Albanija članica NATO alijanse i da kao takva ima obavezu da učestvuje u svim vojnim i drugim operacijama koje savez bude organizovao? Možda neki i znaju, ali ne razmišljaju o tome da bi tim putem jednoga dana mogla krenuti vojna kolona sa ciljem da uspostavi kontrolu nad zacrtanim granicama Velike Albanije koja se uveliko stvara iza paravana. Da bi neko imao punu kontrolu nad određenom teritorijom, on najpre ulaže u infrastrukturu, pre svega onu putnu kroz koju će moći da prolazi mehanizacija, ali i ljudstvo koje žele da nasele po celoj južnoj Srbiji spajajući se sa Preševom, Medveđom i Bujanovcem. U srpskim medijima se piše da su izdvojena ogromna sredstva koja će EU upumpati u izgradnju autoputa i to navodno zbog njihove velike želje da Srbija bude povezana sa komšijama. Zapad želi da se trajno ugnezdi na protoru Balkana, a Albanci su savršen instrument koji iskorišćavaju za sve svoje strateške poteze. Zbog toga su im i darovali srpsko Kosovo. Sledeći potez je dodatno rasparčavanje Srbije i kriza koju žele da proizvedu u Vojvodini jer je blizu Hrvatska koja je čalan NATO pakta, u toku je udar na Republiku Srpsku koja se protivi NATO integracijama, kao i na Makedoniju koja je takođe izvan pomenutog saveza te joj se spremaju razne revolucije i haos kako bi se osujetio kineski put svile. Sa svih strana smo opkoljeni onima koji su nas častili „milosrdnim“ bombama devedesetih godina i koji žele da dovrše ono što u poslednjem ratu nisu uspeli.

Da Vas podsetimo:  Ako ste zaista iskren prijatelj srpskog naroda – povucite priznanje Kosova!

Postavlja se pitanje: Ko će Srbiju da brani ako NATO najezda jednog dana u vidu albanske vojne kolone spremno i naoružano krene ka Nišu znajući da je Srbija ukinula služenje vojnog roka? Da nas neće možda štititi oni koji su nam oteli Kosmet i predali ga u ruke šiptarima koji najavljuju skoro formiranje vojske Kosova? ? Zar mi Srbi treba da se tesno povezujemo sa neprijateljima koji ne priznaju naš teritorijalni integritet i suverenitet? Moramo otvoriti oči pred velikim pripremama koje Zapad sprovodi s ciljem napada na Rusiju. Srbi su uvek bili na strani pobednika, te zbog toga i žele da na vreme stave pod kontrolu sve srpske zemlje kako bi se lakše opkolila Rusija. Imajmo na umu i to da je blizu Albanije Italija i da tamo sedi papa.

Unutar Srbije postoje mnoga mesta koja vape za obnovom saobraćajnica, pruga i ostale infastrukture, a srpska vlast se opredeljuje za krčenje puta u korist svom neprijatelju. Albanci u sve većem broju kupuju stanove po jugu Srbije. Najviše ih je sa Kosova i Metohije, tako da im niko ne može zabraniti da obave kupovinu jer Srbija smatra da je Kosmet njen sastavni deo, tako da građani iz južne pokrajine mogu da kupuju šta hoće i koliko hoće. Ne treba biti nešto posebno pametan kako bismo zaključili ko je obezbedio pare za projekat albanizacije južne Srbije.

Sada nam preostaje da vidimo koliki će biti razum srpskog življa u Nišu i okolini, jer ako mi sami ne pristanemo da im prodamo nekretnine, njihov plan tihe okupacije neće biti ostvariv. Uvek ima ono ali, pa se plašim da će siromašni narod nasesti na ponudu Mamona koji nosi vreću para i nudi je samo da bi po svaku cenu postigao ono što je i zacrtao. Srbi, opametite se! Ne prodajite stanove našim dušmanima. Bolje vam je da jedete leba i soli, nego kavijar kupljen prljavim novcem onih koji žele vaš, ali i nestanak svih pravoslavnih hrišćana u svetu na čelu sa našom majkom Rusijom. Neki su možda već upali u zamku i prodali im svoje nekretnine, uzeli satanske pare i odselili ka severu zemlje. Međutim, nisu svesni da postoji i drugo poluvreme u kojem će nečastivi doći po svoje. Mislite o tome! Mislite o svojoj deci. Brinite o Srbiji.

Da Vas podsetimo:  Autentični “krug dvojke” patriotski je opredeljen

Velimir Remić, glavni i odgovorni urednik rusko-srpske informativne agencije „Gazeta“

iskra.co

4 KOMENTARA

  1. Nije Tito dopustio nekontrolisanu imigraciju Albanaca na Kosmet iz dobrote njegovog komunistickog srca, nego iz istog razloga zbog kog je zabranio Srbima prognanim i izbeglim za breme 2. svetskog rata da se vrate – a to je da obezbedi da Kosmet ima ne-srpsku vecinu. Kao sto se postarao da Bosnu iz vecinski (pravoslavno) srpske pretvori u vecinski muslimansku zemlju, izmisljajuci u procesu novu, religijski-zasnovanu naciju (to je taj „ne-nacionalisticki“ pristup komunista o kom, vidim, govori Ida Sabo). Sto se tice autoputa, on je tu pre svega da poveze Albaniju sa ostatkom Evrope, sto je u interesu Albanije i njenog glavnog zapadnog mentora, Amera, a Srbija u tome ne samo da nema nikakvog interesa nego je to, s obzirom na situaciju, direktno protiv njenih interesa.

  2. Na zalost mislim da ce biti drugacije, i da ce Srbin zbog prokletog evra da bi preziveo prodati stan. Tezak je za 90 i kusur posto naroda zivot u Srbiji. Od vode i vazduha se ne moze ziveti, a vlast ni malo ne radi po tom pitanju da iole poboljsa zivotni standard gradjana. Tesko je obicnom coveku u zemlji Srbiji.

    • A da nije doneta zabrana od strane broza,a da to potpiše pop vlado zečević,zbog para.To je onaj zečćević,brozov šef udbe što je sina zdravka postavio u fudbalski orkestar.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime