Korenima i dalje potrebna pomoć…

0
1346

Jula meseca ove godine tražili smo u dva teksta www.koreni.rs/kucanje-na-slepo-izmedu-30-do-50-dinara-po-stranici/ da nam se jave dame ili gospoda, mladi ili stariji, koji kucaju „na slepo“. Tada smo dobili veći broj ponuda od kojih do danas koristmo usluge dve dame i jednog studenta. Materijal koji želimo da arhiviramo veoma je obiman i da bi smo uradili ono što smatramo važnim, potrebna su nam još dva saradnika koji nedeljno mogu da urade najmanje tri do četiri transkripta određenih video priloga i Tv emisija. Rad bi trajao mescima a možda i godinama.

Da bi smo kontaktirali osobu čiju ponudu smtramo konstruktivnom osnovom za eventulnu buduću saradnju, molimo vas da nasm pošaljete na adresu koreni@telia.com sledeće podatke:

  1. Broj vašeg telefona
  2. Vašu e-mail adresu (ako ponudu niste poslali sa vaše adrese)
  3. Koliko sati nedeljno procenjujete da možete raditi kucanje gore navedennih transkripta
  4. Sumu koju tražite po otkucanoj stranici (oko 3000 karaktera) i približan broj stranica koje možete uraditi za mesec dana?

Plaćanje je pojedinačno odmah po otkucanom transkriptu, ili jedanput nedeljno ili mesečno za sabrane stranice transkripta, što je u zavisnosti od vaše želje i dogovora.

Vaši podaci navedeni u ponudi su dostupni samo odgovornom uredniku portala.

Srdačan pozdrav uz dužno poštovanje,


Nikola Janić
www.koreni.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime