Korupcija a la Spaskovski – kilogram kafe rešava sve

2
1224

544697_bor-sneg_fGeneralni direktor kompanije RTB Bor Blagoje Spaskovski javno blamira državnu administraciju i upravu izjavama da ličnim poznanstvima i poklonima u vidu “nekog kilograma” kafe rešava upravne, sudske postupke.

Pokušavajući da se lažno predstavi kao spasilac radnika, kojima godinama nije uplaćivao zakonom predviđene poreze i doprinose, Spaskovski je juče na javnom skupu u Domu kulture Bor rekao da je: “zahvalјujući njegovim svesrdnim zalaganjima preko Ministarstva rada i socijalne politike i nekim važnim lјudima, a svi znamo kako je nekad potrebno u našoj zemlјi imati malo poznanstava i odneti neki kilogram kafe“ rešen problem isplata punih penzija invalidima rada u Boru.

Više od 200 invalida rada duže od pet godina primaju znatno umanjene penzije na osnovu privremenih rešenja upravo zbog odbijanja menadžmenta RTB Bor da redovno uplaćuje pune doprinose i nadoknade Fondu PIO. Samo zahvalјujući tužbama i upornosti aktivista pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović”, na adresu RTB Bor stigle su odluke po kojima je kompanija dužna da isplati dugovanja. Borski invalidi rada sada su na pragu da ostvare svoja prava.

Spaskovski je ponovo pribegao i svom omilјenom stilu zastrašivanja onih koji imaju smelosti da mu se suprotstave. Nakon što ga je Snežana Tasov, zastupnica oštećenih invalida rada, javno upozorila na nemoralno ponašanje povodom pominjanja “kilograma kafe”, Spaskovski je pozvao policiju koja je bez ikakvih razloga legitimisala Snežanu Tasov.

Pokret “Dosta je bilo-Saša Radulović” oštro protestvuje zbog pokušaja zastrašivanja i zloupotrebe policije i upozorava da je u pitanju krivično delo na koje će reagovati sudskim putem.

_______________________________________________________

Pres služba

dosta-je-bilo1

Dosta je bilo – Saša Radulović

dostajebilo.rs

2 KOMENTARA

  1. Moja supruga bivsa Snezana Tasov sedam puta me optuzivala za nasilje u porodici.Sada kad dovodi svalere,a ja ne zelim da napustim stan ona zove policiju i prijavljuje me.za.zlostavljanje.Molim nekog da mi pomogne.Žena je zlo

  2. Lopina i prevarantkinja Tasov Snezana ima preko deset krivicnih prijava za razne manipulacije i prevare.Dok je drzala stovariste gradjevinskog materijala u Negotinu ljude je potkradala za.crepove ,cigle i odtali materijal koji joj je posteno placen.Takvr kao ona treba strpati u zatvor na dozivotnu robiju

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime