Kosovo produkt bezakonja

0
106

Potpuna istina o južnoj srpskoj pokrajini i instaliranim ambasadorima u Prištini

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš na poslednjoj redovnoj sednici OUN, 24. septembra, je izgovorio prvu rečenicu: “Kosovo za nas nije država.”. – Od samog pomena Kosovo pa sve što je na njemu od 2008. godine stvoreno je gaženjem zakona i međunarodnog prava

Sve što je na Kosovu i Metohiji stvoreno od jednostranog proglašenja nezavisnog Kosova, februara 2008. godine, i sve što je Zapad instalirao u Prištini do sada, je stvoreno bezakonjem, gaženjem i pljuvanjem međunarodgo prava, gaženjem suvereniteta države Srbije i gaženjem svih do sada međunarodnih sporazuma i dokumenata kao gaženjem i pljuvanjem najvišeg pravnog dokumenta najviše pravne organizacije u svetu Povelje OUN.

Instalirani ambasadori zemalja Kvinte ( SAD, Velika Britanija, Francuska, Nemačka i Italija) u Prištini i njihovi sateliti su ambasadori na osnovu fašizma.

Zemlje Kvinte kao i njihovi podrepaši su uspostavili ambasade u Prištini gaženjem Povelje OUN, gaženjem Bečke konvencije o diplomatiji iz 1961. godine, gaženjem Hesinškog sporazuma od 1. avgusta 1975. godine, gaženjem načela OEBS- a koja počivaju na osnovama dekaloga Helsinškog sporazuma, gaženjem važeće R – 1244 OUN, gaženjem Ustava suverene drževe Srbije….

Na svim svetskim univerzitetima se uči da je : “Nasilje, bilo pravno ili fizičko, instuticionalizovano oruđe u vođenju spoljne i unutrašnje politike kod fašizma“

I baš na osnovu tog fašizma su instalirani ambasadori u Prištini, znači fašistički ambasadori.

Otkud pravo poraženoj fašističkoj Nemačkoj i Italiji, koje su glavni krivac za smrt 60 miliona stanovnika u Drugom svetskom ratu, da kroje granice jednoj suverenoj državi Srbiji pobednici u oba svetska rata?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otvoreno pitanje Srba fašističkim ambasadorima u Prištini : Koja se to država u svetu do sada odrekla svog naroda i svoje teritorije i koji se to narod odrekao dela svog naroda i teritorije?

Da Vas podsetimo:  Đurić i Eskobar otvorili novu zgradu Ambasade Srbije u Vašingtonu

Traženjem od Srbije da se odrekne svoje teritorije i svog naroda fašističkim ambasadorima u Prištini je cilj da Srbija legalizuje pod broj jedan njihov u praksi fašizam.

Fašistički ambasadori u Prištini zajedno sa Prištinom su najveće ubice demokratije danas u Evropi ali i ubice svih nealbanaca koji žive na Kosovu i Metohiji.

Lobisti ideja fašizma, ambasadori u Prištini gromoglasno ćute i kad takozvani premijer Kosova Albin Kurti iz svog kabineta, sa zastavom Albanije, propagira hitlerovu fašističku Veliku Albaniju. Niko od tih ambasadora da progovori nešto o tome, sve iz razloga, jer znaju da su i oni sami na osnovu fašizma došli u Prištini.

Ti ambasadori ćute i nedaju da se formira ni Zajednica srpskih opština, ne daju da Bošnjaci formiraju opštine Rečane i Vitomirica, ne daju da Goranci formiraju opštinu Gora, jer Albanci na Kosovu, zajedno sa fašističkim ambasadorima ne žele da vide nikog na Kosovu osim Albanaca. I o kakvoj se to oni demokratiji zalažu!?

O kakvoj se demokratiji Albanaca u Prištini radi, govori i to da u nijednoj njihovoj partiji, nema apsolutnu nijednog člana iz drugog naroda, zajednice, manjine….

Na redovnoj sednici Genereralne skupštine OUN, 24. septembra 2021. godine, generalnim sekretar OUN Antonio Gutereš sastanak je započeo rečima da za OUN Kosovo nije država!

Šta govore o tome fašistčki ambasadori u Prištini. Ništa. Jer su oni politički teroristi i ubice međunarodnog prava, ubice međunarodnih dokumenata, ubice demokratije, ubice pojedinih naroda, manjina i zajednica i to baš na Kosovu u kojem su zaseli kao fašistički ambasadori.

autor: Zoran Vlašković

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime