Kosovski matriks

1
806

годзилаNa putu smo da stvorimo parlamentarni sistem koji je sastavljen od multi partijskog sistema uliven u dve struje po uzoru na Američki dvopartijski sistem. Srpska Napredna Stranka sa jedne i narod Srbije sa druge strane…

Prvo što su uradili nakon što su “rešili da se bave Kosovom“ sateliti SNS na Kosovu su instruisani nekih od glavnih ljudi u partiji počeli da se bave “gašenjem“ tj. utopljavanjem svih stranaka u svoju i uvođenjem ne jedno – partijskog već fašističkog partijskog monopola nad Srpskim političkim mišljenjem na KiM, sve pod izgovorom da ujedinjuju Srpski narod.

Ovo ujedinjenje im je bilo najkorisnije na proteklim izborima kada su pretnjama i pritiscima nad narodom ubijenim u pojam za bilo kakav otpor a najmanje prema svojoj otadžbini, odneli 90% glasova obećavajući Kosovcima Kosovo u Srbiji a Briselu Kosovo u Evropi pod malo drugim imenom od onog kojim su ga Srbi kumovali vekovima unazad. “Delegati sateliti“ su sa jedne strane zloupotrebili poverenje Srba sa KIM koji su na njih gledali kao na neke misionare spasioce i pustali ih u svoje kuće i ugošćavali a oni su u “piš pauzi“ po kupatilima domaćina zavirivalu u crne kese za đubre kao i u fekalije Srba na KiM i analizirali o čemu su pričali dok su jeli sa ukućanima. Kolika je gustina i kakav sastav fekalija kao i ko im je bio politički favorit o kom su mislili dok su pokušavali da izbace svoju tvrdu stolicu. Ne malo puta su ispod sedišta WC šolja domaćina koji su ih ugostili stavljali čiode ne bi li čuli koga će nesrećni domaćin od velikih vođa prvog da opsuje pa iz toga pravili konačnu analizu patriotske opredeljenosti.

Uz put su sugestijama podsećali i pripadnice ženskog pola da svojom porodičnom razboritošću preko njih indirektno prete muževima ili daju sugestije za koga da glasaju muževi kako ne bi ostali bez posla a sve iz straha da nekima prete sami, pogotovo za one za koje su znali da bi neko kao pobesneli Maks mogao da im razbije nos ili uradi nešto gore u afektu i nervozi između premišljanja da li da ode sa Kosova, Srbije ili sa Planete Zemlje. Da “nesreća“ bude veća beskrupuloznost jednoumlja i političkog fašizma je ispoljavana i na partijama ili organizacijama koji su ih podržali što iz časti i rodoljublja a što iz pomešane neverice i nade da za njih može sunce još jednom da zasija iza spomenika na Gazimestanu. Ponekad su koristili i odsustvo domaćina da svojim nagodbama, pretnjama i lažima još malo slome ionako kolebljiv duh kosovskih Srba kojima je odavno razum zamenjen praznim stomakom i brigom o budućnosti svoje dece.

Da Vas podsetimo:  Pretnje Katarini i redakciji Serbian Times zbog teksta o brisanju laži o ratu u Bosni iz udžbenika istorije u Čikagu

Ovako esperimentalno usvojena praksa je kasnije kao neka koja se pokazala vrlo uspešnom nastavljena da se primenjuje i u “centralnoj Srbiji“, kažem centralnoj da bih bio politički korektan i prema Srpskom Ustavu i prema UNSB 1244 za razliku od mnogih članova Vlade Srbije.

Sve u svemu svaki krupan zalogaj brzo zasiti ali i brzo dođe glave. Kada svi Srbi na ovom svetu postanu članovi SNS šta onda sleduje svima nama i vama? Šta smo postali? Ko smo mi a ko su vi? Da li je to naš novi početak ili početak našeg kraja?

Branislav Marković

www.kmnovine.com

1 KOMENTAR

  1. Kad svi Srbi postanu članovi SNS onda će Srbija postati zemlja bilborda sa lopatama. Eh, sad, oni koji nisu izgubili moć zdravog rasuđivanja mogli bi te lopate upotrebiti na kosrisniji način pa, umesto snega, počistiti rukovodstvo. Neprijatelj se najlakse iznutra uništava.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime