Kratko uputstvo za prepoznavanje novog svetskog poretka

3
895

Instaliranje na vlast podobnih i poslušnih, umesto vladavine sposobnih je idealan recept. Nesposobni politikanti kupljenih diploma kojima je prvo radno mesto u životu ministarsko, premijer koji mora da pokrene zamrlu ekonomiju bez dana radnog staža iza sebe su san svakoga ko želi da drugom državom upravlja telefonskim pozivom. Vladajuća elita, beskrajno zahvalna stranim političarima što su je doveli na vlast ne bira sredstva za “ispunjavanje postavljenih uslova“. 

Globalistička vizija sveta je jedno veliko selo, kojim se vlada iz jednog centra uz pomoć metoda Gulag tipa. Mejnstrim ideologija globalista je depopulacija – smanjenje stanovništva zemlje na “zlatnu polutku”, na prihvatljivih pola milijarde. Vladavina iz jednog centra podrazumeva eliminaciju suverenosti nacionalnih država, same ideje nacije, religije i porodice kao osnove svakog normalnog društva. Prema toj viziji, države postaju prošlost a nosilac vlasti je nesposobna politička elita potpuno zavisna od kapitala multinacionalnih kompanija. Međunarodni zakoni pravljeni u strogoj tajnosti se izglasavaju i usvajaju bez ikakvih pitanja, a njihova nadležnost je daleko iznad nacionalnih zakona i Ustava država. 

Postavljanje nesposobnih politikanata na vlast rezultuje enormnim zaduživanjem države i potpunom rasprodajom svih nacionalnih resursa stranim kompanijama – po bagatelnoj ceni, ali uz astronomske provizije. Rasprodaja zemlje i poklanjanje vrednosti u koje su generacije ulagale uvek se pravda “višim interesima i neophodnom žrtvom”, kao i “investicijama u svetlu budućnost”- za dve godine.

Da Vas podsetimo:  Dragoslav Pakić: Ne da(vi)mo Generalštab

Monopol međunarodnih korporacija podrazumeva eliminaciju svake domaće proizvodnje. Visokim porezima i niskim cenama proizvoda se obezvređuje poljoprivreda, a izdržavanje preglomaznog državnog aparata rezultuje visokim taksama koje onemogućavaju opstanak domaćeg privatnog sektora. Nakon preuzimanja vitalnih strateških nacionalnih kompanija, prehrane, telekomunikacija, energetike i infrastrukture, na red dolazi preuzimanje vodenih resursa i drastično podizanje cena pravdano “ispunjavanjem uslova”. Luksuz više nisu kupovina automobila, stana ili letovanja na egzotičnim destinacijama, već hrana, lekovi, grejanje i voda.

Korupcijom se sistemski razaraju svi vitalni delovi društva: od političara, epidemija se širi na policiju, sudstvo, zdravstvo, vojsku i crkvu. Neadekvatno školstvo daje nefunkcionalne osobe ne samo u obrazovnom, već i životnom smislu. Trivijalnost postaju nacionalna istorija, religija, ljudske i moralne vrednosti, umesto kojih se putem mejnstrim medija forsira uspeh preko noći, bez rada i talenta, zločin i pravara bez ikakve kazne. Loše obrazovanje uništava talentovane osobe, a sve je podređeno kolektivizaciji društva kroz uz pomoć “kindergarten” edukacije.

Depopulacija uzdignuta na nivo nove religije podrazumeva  histerijsku promociju pederastiješto osim smanjenju broja stanovništva drastično povećava zaradu mafije “velike farme” kroz lečenje pratećih bolesti kao što je HIV. Drugo oružje depopulacije je GMO hrana, za koju nezavisne naučne studije dokazuju da je uzročnik steriliteta, ali i da je uzročnik kancera, tumora i alergija. Najrazorniji efekat GMO hrane je taj što se poput naslednih bolesti efekti prenose na pokolenja. 

Vakcinacija stanovništva je najmoćnije oružje globalista, javne i obavezne vakcine su praćene i sterilitetom, uz neke vrlo tajne provizije razne “gospode iz obora”. Poznati i naučno dokazani efekti vakcinacije osim steriliteta su paraliza (polio), leukemija, kancerogena oboljena, kao i neizbežni autizam. Naučne studije pokazuju da će zahvaljujući vakcinama svako drugo dete rođeno 2025. imati mentalne sposobnosti Dastina Hofmana iz filma “Kišni čovek”, što je činjenica koju gospoda eksperti za uho-grlo-slinu i proviziju uvek zaborave da napomenu gostujući na šarenim tv kanali(zacija)ma.

Da Vas podsetimo:  Zavetnici

Moralni sunovrat društva se ogleda u ultimi zvanoj “religija svete provizije”, bitni su samo procenat i zarada, a žrtve mutnih kombinacija su samo – kolateralna šteta. Agenda 21 svoje korene vuče iz strategije “Klovard-Piven”, kreirane od strane Američkih “eksperata” pre pola veka, sa krajnjim ciljem pravljenja kompletnog stanovništva potpuno zavisnim od države. Totalna zavisnost kroz nemogućnost finansijske samostalnosti osoba van institucije državnog aparata daje totalitarnu moć eliti koja vlada državom. Problem promašene ideologije Američkih demokrata iz 1966. je da kada državni aparat propadne, u ponor povuče i stanovništvo sa sobom.

Ako ne vidite žig i nije Vam jasno šta su to novi poredak i Agenda 21 – samo se osvrnite oko sebe.

iz okupirane Srbije:
Periša

Izvor: Balkanska geopolitika

3 KOMENTARA

  1. Sta je to teorija zavere? Mislim koja je prava definicija? Da li je i teorija praska takodje teorija zavere, ili nije jer je „drustveno“ prihvatljiva? Zil Vern, Da Vinci, Tesla … mnogi su bili proglasavani za ludake i sarlatane.

    • Теорија прашка није теорија завере, пошто су многи уметници створили своја најбоља дела под утицајем (белог) прашка .

  2. Танак ми је ово текст. Нигде да се спомену чиповање и 5G мреже. Никако се не сме раздвајати свето тројство свих теорија завере: вакцинација, чиповање и 5G мреже.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime