Kurti je američki proksi-igrač u geostrateškom scenariju komadanja Srbije

1
111

UBIŠE SE EU-DIPLOMATE DA NAS SA NAŠIH TV UBEDE DA NAM JE NAJBOLjE DA SLUŠAMO SAD/NATO/EU

Vjosa Osmani, Entoni Blinken i Aljbin Kurti – ovog
Amera bi gledali na TV da mu nisu potrebni protiv Srba

* Zatezanje oko uspostavljanja ZSO nije posledica nekooperativnosti Kurtija već anglo-američke taktike iznuđivanja priznanja i saglasnosti Srbije sa članstvom tzv. Kosova u UN. Lideri određenih članica NATO ne žele Srbiju i Srbe na KiM

* Investicije, donacije, bolji život, članstvo „na dohvat ruke“, obećanja atesta „za hrabrost“ i „vizionarsto“ deo su metoda uvlačenja u rešenja štetna za Srbiju i srpski narod

________________________________________________________

ZAPADNOBALKANSKI „Kvad“ je anglo-američko upozorenje Srbiji da mora priznati tzv. Kosovo, uvesti sankcije Rusiji i ući u NATO.

Jedini ispravni odgovor Srbije jeste odlučna privrženost svom Ustavu, međunarodnom pravu, Rezoluciji SB UN 1244, vojnoj neutralnosti i principijelnoj neprihvatljivosti jednostranih i nezakonitih sankcija.

Ne smeju se davati povodi za pomisao da je bilo koji od navrdenih elemenata državne strategije privremenog karaktera. Istupanja pojedinaca iz Vlade suprotna državnoj strategiji, ostavljaju utisak nejedinstva i kolebljivosti, izazivaju pometnju i zabrinutost.

Zatezanje oko uspostavljanja ZSO nije posledica nekooperativnosti Kurtija već anglo-američke taktike iznuđivanja priznanja i saglasnosti Srbije sa članstvom tzv. Kosova u UN. Lideri određenih članica NATO ne žele Srbiju i Srbe na KiM. Da nije toga, oko 230.000 proteranih Srba i drugih nealbanaca, odavno bi se slobodno i bezbedno vratili na svoja ognjišta i imanja na KiM.

Kurti je američki proksi-igrač u geostrateškom scenariju komadanja Srba i Srbije, kao što su bili i svi njegovi prethodnici.

Investicije, donacije, bolji život, članstvo „na dohvat ruke“, obećanja atesta „za hrabrost“ i „vizionarsto“ deo su metoda uvlačenja u rešenja štetna za Srbiju i srpski narod.

Ovih dana diplomate EU, u svojoj ne naročito inventivnoj ofanzivi šarmiranja građana Srbije, ne silaze sa naših TV ekrana. Nema cene koju ne bi platili, ni obećanja koje ne bi dali, samo da im narod poveruje da je za Srbiju najbolje da sluša SAD/ NATO/ EU.

Da Vas podsetimo:  Kad se vojska na Kosovo vrati

Srećom narod pamti. Nije previše bogat ni moćan da bi se sporio, ali ni siromah koji bi trpeo poniženje.

autor:Živadin Jovanović, predsednik Beogradskog foruma za svet ravnopravnih

1 KOMENTAR

  1. Uvjek, i uvjek treba glasno ponavljati činjenicu, da nam KiM ili bilo koji drugi dio Drzavne teritorije , nitko ne moze oteti !! Jedini način da se izgubi teritorija, jeste da se mi sami iste odreknemo!! Nazalost, to se upravo i dogadja. Aleksandar Vučić , u naše ime i bez naše ( NARODA ) saglasnosti, odriče se svete zemlje KiM. Moramo reagirati odmah i primjereno, tako da to više nikome i nikada ne padne na pamet !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime