Kusturica: Riječ koju Putin izgovori stoji kao tvrđava

11
1460

11 KOMENTARA

 1. Kusta Legenda! Ziva Legenda! Veliki Srbin i pariota! Za zivota USAO U SRBSKU ISTORIJU. Izvesni citalac pod imenom „Rade“: Sta ste vi ostavili srbskoj istoriji i srbskom narodu? Kusturica je poznat i priznat u celom svetu, ima nagrada i odlikovanja za jedan muzej! Ruska Pravoslavna crkva ga je odlikovala za SIRENJE PRAVOSLAVLJA! A vi ste poznati samo u vasem kucnom savetu! Vi imate dijagnozu: autosovinizam i anti-srbsku sizofreniju! Vi ste moron!

 2. @Rade
  Није спорно да је Кустурица увелико прецењен. Али и многи други, исто.

  • Занимљиво, ја сматрам да је господин Емир Кустурица највећи српски уметник 20. века. А његови политички ставови ме не занимају.

   • Владислав Петковић Дис. Надежда Петровић. Урош Предић. Љуба Поповић. Иво Андрић. Милош Црњански. Данило Киш. Васко Попа. Кустурица није направио чак ни најбољи српски филм, а то је „Хадерсфилд“, режија Иван Живковић, сценарио Угљеша Шајтинац.

 3. Баш, као што је Меша Селимовић, написао ремек дело, роман Тврђава!?

  • НАРАВНО! ТУ лежи зец: МИ, такозвани, православни Срби не умемо хришћански да се понашамо. За нас су поштени људи, било које друге вере и идеологије (осим комуноусташке која је злотворна), странци. Ту морамо МИ, верујући, са својом Црквом да диванимо. Не смемо се понашати као Ватикан, или комуоусташке партије и партијске ћелије – чак када од тога и не би било већег понижења. НАрод чине ПОЈЕДИНЦИ, и то се мора људски, хришћански, прихватити и потовати.

 4. Ko je ovoga coveka ista pitao ? Da li je moguce da on na svakih mesec dana ima da izjavi nesto visokoumno za medije ? Ovde imamo susret sa patoloskim narcizmom koji se, ako se ne prazni redovno,okrece protiv coveka ili pacijenta u kome prebiva.

   • Хехе, Луне, хтео би и ти у савет, ал’ као да неће да те приме, па блатиш… Баш као и твој брат по (крви?) идеологији, црногорски усташа Секула Дрљевић. За разлику од тебе, његови бјелаши победише, ал’ он не доби повеће парче колача – па продаде ВЈЕРУ – оде у српске католике и поче да прави зулум по Црној, мученој, Гори.

  • @Rade: Bolje da ništa nisi napisao, ne bi se saznalo koliko si zloban. Kusturica nema šta da kaže… Smešno. Jedan od danas najumnijih Srba.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime