Kusturica žestoko odgovorio Depardijeu

2
958

tan2016-9-9_204049360_1_1000x0– Zamislite kada bih ja rekao za Depardijea – da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olakšica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne moze da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao uostalom i Francuzi.

– Zamislite kada bih ja za Depardijea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mješina jedna, da je umjesto pišanja, u prvoj klasi Air Fransa upravo iza sebe ostavio govno, kleptoman jedan koji svoje radničko porijeklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera.

2016-09-11_084746– Zamislite kada bih ja Depardijea rekao da je sve žene sa kojima je živio navukao na alkohol i da im je ostavio isto ono što je iza njega ostalo u prvoj klasi Air Fransa, da nije znao da upravlja motorom nego je na prvoj okuci razbio nos, i da mu je tada pukao mjehur i zato piša po avionima i po poznanicima, da su mu iz ruku ispadale guvernale motora kao porodice koje je zasnovao i poslije uništio, da su mu od glume ostali samo papirići, kao idioti, koje kači po kolegama jer ne može da upamti tekst tikvan jedan, da li bi to bilo fer? Mislim da ne bi, jer čak kada bih tako mislio, ne bi bilo dobro da to izgovorim! – kaže Emir Kusturica, reagujući na žestoke uvrede koje mu je pre dana uputio franacuski glumac Žerar Depardije.

iskra.co

Da Vas podsetimo:  Makedonija

2 KOMENTARA

    • upravo tako.nije ovaj ništa bolji.čak za troškove je na prevaru dobio pravo da naplaćuje drumarinu,za sve one koji prolaze putem za višegrad.put od vremena marije terezije nije niko naplaćivao,a njemu je dato da bi plaćao troškove njegove zajebancije od planova.eto koliko je njegovo dostignuće.od silnig planova da će navaliti turisti i da će se oni tako finansirati,dodelili su mu na pokvarenost da mu narod kroz drumarinu plaća tu zajebanciju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime