Laki je malo nervozan!

1
423

Vučićev TV šou od 84 minuta je bio kao i svaki drugi. Red pominjanja sopstvene porodice i poruka koje po mrežama pišu bolesni ljudi, red pretnji, više redova pominjanja opozcije – Marinike i Đilasa najviše, nekoliko redova o sebi kako je vredan, pametan, genije…

I, naravno, nekoliko besmislica tipa da će u vozu do Novog Sada kafa biti besplatna i da ćemo kupiti vozove koje niko na svetu nema. Ali šta zna Vučićev birač kako izgledaju vozovi u svetu i koliko je besmisleno naše poređenje sa razvijenim zemljama.

Ipak, nešto je juče bilo i drugačije. Ne to što kad čovek sluša predsednika mora da se zapita da li je on normalan? Ne da li je normalan on koji ga sluša, mada je i to dobro pitanje, nego da li je normalan čovek koji priča onakve stvari sve sa najavama filmova kako kriminalci seku glave ljudima, što je danas plasirano u Vučićevim tabloidima.

Al’ uz sve luđe i luđe nastupe, Aleksandar Vučić je juče pokazao i da je u panici. Očigledno da snimke razgovora sa drugarima o fudbalu osim Dijane Hrkalović poseduju i drugi. I da je samo pitanje kada će ih pustiti pa će cela Srbija moći da uživa u fudbalskom znanju milog nam predsednika. Naravno da su na snimcima razgovori druge vrste.

Aleksandar Vučić FOTO: printscreen

Zato su tajna i razgovori, ali i to sa kim je predsednik države razgovarao!

Kada se to sazna, a saznaće se, postaće jasna uloga prvog čoveka Srbije u kriminalu koji je Srbiju preplavio. Verovatno će se prvo pojaviti benigniji snimci, pa će u zavisnosti od Vučićeve kooperativnosti, oni koji ga drže u šahu odlučivati šta će i da li ćer se još nešto promeniti.

Da Vas podsetimo:  Vlast najviše novca za besplatne udžbenike daje izdavačkoj kući Klet

A kad se to desi Aleksandar Vučić neće moći da slaže da su to razgovori kad je imao 15-16 godina kao što to radi. Moraće zaista da objasni šta je i sa kim pričao.

A onda…

Izvor: Direktno

1 KOMENTAR

  1. A onda ………….. će rijetki časopisi poput “ Korena “ pisati zestoko oštre tekstove na račun Vučića, a mi ćemo tome dodati ljute komentare protiv njega………kao i do sada….. i ništa se promjeniti neće.
    Druga varijanta jeste da nam AMERIKANCI opet uvale i podmetnu svog kandidata za “ vodju “ , pa da nam bude i gore, kao što su promjenili Tadića za Vučića preko Tome Nikolića.
    Vučić je do sada učinio toliko katastrofalnih radnji protiv Drzave Srbije, pa nikom ništa, da više i ne postoji nešto što bi bilo odlučujuće pogubno za njega. Očito je ,da mi unutar Srbije, nismo sposobni, nismo organizirani, neznamo, nemozemo, nećemo, ne daju nam, da se riješimo Vučka. “ Vanjski faktor“ , ga prešutno podrzava, a srušiti će ga ( oni su sposobni za to), kada budu mogli da “ uglave “ na Vučkovo mjesto nekoga koji će samo nastaviti utabanim stazama VELEIZDAJE. Drzavljani Srbije su potpuno izgubili kontrolu nad onim koji ih formalno predstavljaju, kada su dozvolili da im amerikanci , petog oktobra izaberu i postave vodje………..a svatko odgovara i ima obaveze prema onima koji ih je ili izabrao ili postavio. Koliko je to teško prekinuti, bar sada bi nam moralo biti jasno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime