Lazarević: Dačić me upoznao s Bananom!

0
1340

ivice-dacica-branko-lazarevic-na-fotografiji-iza-dacica-arhivska-fotografija-beta_fBEOGRAD – Otpravnik poslova ambasade Srbije u Atini Branko Lazarević juče je na saslušanju u policiji izjavio da ga je sa Rodoljubom Radulovićem zvanim Miša Banana, optuženim za šverc kokaina iz Južne Amerike, upoznao premijer Ivica Dačić, prenosi list Alo!

Bivši Dačićev šef kabineta pokušavao je nevešto da se izvuče kada su mu predočeni dokazi da je grupi Darka Šarića cinkario policijske informacije, saznaje Alo.
Lazarević se juče oko deset sati pojavio u zgradi MUP-a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, ali nije davao izjave novinarima.

-On je više od devet sati saslušavan u Upravi kriminalističke policije. Na razgovor je došao siguran u sebe, ali kako je vreme odmicalo i kako su mu posatvljana nezgodna pitanja, njegovo raspoloženje se menjalo. Pitali su ga o kontaktima koje je imao sa optuženim pripadnicima Šarićeve grupe, informacijama koje im je dostavljao o njihovom praćenju i prisluškivanju, ali i merama koje su se preduzimale protiv njih.

Pitali su ga i o susretima sa advokatom iz Novog Sada Radovanom Štrpcem, glavnim optuženim za pranje Šarićevih para u Srbiji. Lazarević je kazao da ga je Ivica Dačić upoznao sa Mišom Bananom. Međutim, na konkretne dokaze da je održavao vezu sa Šarićevcima, on je pokušao da vrda sa odgovorima. Zapravo, vrlo nevešto je pokušavao sebe da opere, postajao je nervozan i mucao je, priča sagovornik „Alo“ iz istrage.

hto23.info / Alo

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime