Lažni stop Aleksandru Vulinu!

0
2067
Aleksanar Vulin (Foto: Vesna Anđić/Radio Slobodna Evropa)

Aleksandar Vulin predsjednik je minorne  partije Pokret socijalista koja u srbijanski parlament može ući te i ulazi samo i jedino u izbornoj koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, što znači po volji i milosti samog Aleksandra Vučića. No, unatoč toj „džepnoj“ veličini te političkoj snazi i utjecaju stranke kojoj je predsjednik, Aleksandar Vulin kojeg u Srbiji posprdno zovu „tetka iz Kanade“, u srbijanskim je vladama bio ministar u više resora a trenutno je ministar obrane. U Republiku Hrvatsku minulih je godina po specijalnom zadatku dolazio na komemoracije, obljetnice i posvećenja, a postao je poznat i upamćen po svojim tendencioznim, provokativnim, uvrjedljivim, agresivnim i nekrofilnim izjavama i komentarima koji su uvijek bili na ili preko granice diplomatskog incidenta. No, vlade Republike Hrvatske na to nikada nisu primjereno reagirale, pa ni trenutna Andreja Plenkovića.

No, vidi vraga, čuda, hrabrosti i naglo p(r)obuđene  domoljubne časti, svijesti i savjesti; ovih dana na samu najavu da će ministar Aleksandar Vulin ponovo pohoditi komemoraciju u Jasenovcu, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u Republici Hrvatskoj odmah ga je proglasilo „nepoželjnom osobom“ i time mu onemogućilo ulazak u Hrvatsku! Vulin je isti Aleksandar Vulin kao i prethodnih godina, pa što se to dogodilo i promijenilo da je Vlada Andreja Plenkovića odjednom „preko noći“ postala osjetljiva na provokacije, uvrjede i insinuacije kojima Aleksandar Vulin godinama ponižava i zlostavlja žrtve srbijanske ratne agresije i njihove obitelji, branitelje, Domovinski rat, hrvatski narod i državu?

Naravno, ne treba imati dugo sjećanje i pamćenje ali treba poštivati svoj zdrav razum, inteligenciju i čast te zadržati samopoštovanje, te ne dopustiti predsjedniku Vlade u Republici Hrvatskoj Andreju Plenkoviću i njegovu Agitpropu da nas još jednom obmanu, prevare, narugaju se i ponize!?

PROJEKT „STOP VULINU“ RADI OBMANE BIRAČA

Naime, „Stop Vulinu“ početak je pomno (is)planiranog projekta informativno-propagandnog i masovnopsihološkog manipuliranja, obmanjivanja, varanja, podcjenjivanja, ponižavanja i psihološke agresije na hrvatski narod; a kojem je cilj da se prikriju i potisnu u zaborav  sve moguće uvrjede, podcjenjivanja, podmetanja, etiketiranja i ponižavnja kojim su nas prethodnih mjeseci izravno  i neizravno „častili“ i zlostavljali Andrej Plenković, Agitprop, „H“RT i novinski kartel  HANZAMEDIA-Novi list-Styria International!

Da Vas podsetimo:  PROFESOR MILIĆ I ZBORI I TVORI...

Primitivci, natražnjaci, reakcionari, revizionisti, zatucani katolici, katolibani, nacionalisti, kleronacionalisti, klerofašisti, patentirani ženomrsci, geografi Zemlje kao „ravne ploče“, smrdljivi provincijalci s periferije namirisane i kozmopolitske Europe, nenaobraženi analfabeti koji ne mogu prepoznati i ne cijene povijesnu veličinu i značaj kompradorske misije Jean Clau(n)da Junckera   i njegova feminiziranog uštipak-prijatelja!

Polupismeni i intelektualno podkapacitirani provincijalci koji nisu u stanju pročitati tekst i shvatiti sadržaj onog dijela Istanbulske konvencije koji se odnosi na rodnu teoriju, kojom nas pseudoznanstvenici i kreatori humane partenogeneze te kolonijalni trgovački putnici konzumerizma, globalizma, MMF-a i Svjetske banke; oslobađaju naše genetske te i kršćanskim odgojem  i kulturom određene – femicidnosti!  Kakav altruizam, filantropija i humanizam s njihove; te neosjetljivost, nekooperabilnost i nezahvalnost s naše strane. Pa, nazadniji smo od Indijanaca koja su, za razliku od nas, umijeli prepoznati i znali cijeniti ogledalca i druge bezvrijedne drangulije te alkohol koji su im donijeli onodobni „prosvjetitelji“ i konkvistadori.

MEDIJSKA KAMPANJA ZA KONTROLU ŠTETE OD ISTANBULSKE KONVENCIJE

U dirigiranim medijima kakvih u državi bez pluralizma i slobode glasila javnog informiranja i može samo biti, objavljuju se naručeni članci, komentari i panegirici Aleksandru pardon Andreju Plenkoviću, i zahvale  za njegovo odlučno, domoljubno i rodoljubno STOP Aleksandru Vulinu; za hitro, vješto i  lukavo smišljeno napuštanje Narodne skupštine Srbije saborskog izaslanstva Njonjo-Arhitektica iz Gunje, u zakašnjeloj obrani časti i dostojanstva žrtve Stjepana Radića i drugova.  Uskoro se očekuje da će iz svih osnovnih organizacija Saveza komunista pardon „H“DZ-a, početi stizati telegrami odanosti, ljubavi, privrženosti, potpore i zahvalnosti suvremenoj  inačici Ljubičice Bijele, a očekuje se i hitna sjednica Centralnog komiteta „H“DZ-a radi iskazivanja plebisticarne potpore  i zahvalnosti Velikom Vođi što je Hrvatsku spasio od agresije Aleksandra Vulina. Kao u ona, neki su naivni mislili stara, a stvarno tako obnovljena i aktualna vremena, kada je tata bio savjetnik (i još toga!)  članu Centralnog komiteta SKH i generalnom direktoru Radiotelevizije Zagreb Franku Winteru, a mama aktivno vojno lice odnosno oficir (i još toga, a ne samo tek puka „vojna lekarka“) i suradnica pukovnika JNA dr. Mire Broz, snahe Josipa Broza Tita!

Da Vas podsetimo:  MOŽ' DA BIDNE PRAZNIK, AL' NE MORA DA ZNAČI...

No, kao što se to zna, u vremenu Domovinskog rata današnji Veliki Vođa imao je anemiju hrvatskih crvenih krvnih zrnaca i zbog toga nije mogao sudjelovati u obrani Domovine od velikosrpske ratne agresije, no ne može mu se zbog toga zamjerati jer mu je mama bila kardiolog a ne hematolog pa ga nije mogla podojiti hrvatskim crvenim krvnim zrncima ali unatoč anemiji nije bio blijed kako je to uobičajeno, nego – crven!

Kažu da se povijest ponavlja dva puta, prvi put kao tragedija a drugi put kao farsa. Što ne vrijedi i za Hrvatsku jer smo svjedoci da se povijest ponavlja, ali ne kao farsa nego kao neokomunistički revival, istina tek nešto modificiran i retuširan. S istim tipom ljudi, karaktera, kadrova, struktura, društvenih odnosa, nehumanosti, nesolidarnosti, antisocijalnosti, okrutnosti i agresije prema narodu! A nekadašnji batinaši i konfidenti koji su zbog „delikta mišljenja“ i „verbalnog delikta“ slobodne ljude zatvarali u kazamate Stare Gradiške i Lepoglave te odbijanjem bubrega zatvorenicima savjesti bili preteča suvremenim trgovcima ljudskim organima,  konvertirali su u zaštitnike i promicatelje ljudskih i građanskih prava i sloboda! O tempora, o mores!                                                                                                                                                                                                       Zato Hrvati, budite na visini svog osobnog i narodnog  ropskog mentalnog  i društvenog usuda da ne kažem prokletstva, budite zahvalni Andreju Plenkoviću što vam dopušta da dišete, da imate hrvatska crvena krvna zrnca i niste anemični te da vam dozvoljava da se zovete Hrvatima, pa na prvim izborima koji dođu masovno glasujte za HDZ Andreja Plenkovića. Jer, da nije njega tako neustrašivo hrvatski punokrvno domoljubnog, rodoljubnog, demokratski odgojenog i osjetljivog, odanog vladavini prava i pluralnom društvu te iznad svega suverenizmu i hrvatskoj samobitnosti;  pa vi i ne bi imali  za koga drugoga glasovati na izborima osim za – ALEKSANDRA VULINA!

Da Vas podsetimo:  Preterana popustljivost

Erih Lesjak

(čitalac iz Hrvatske)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime