Lažovski vremeplov Aleksandra Vučića

2
948

Biće bolje, ali sutra ili malo sutra. Narod je valjda do sada shvatio da iza reči Aleksandra Vučića ne stoji ništa osim gole laži. Bukvalno, gotovo sve što je do danas obećavao bila su neistine i pokušaj da se dobije na vremenu. Zar da nas prevari i treći put?!

http://www.koreni.rs/wp-admin/media-upload.php?post_id=67354&type=image&TB_iframe=1

2 KOMENTARA

  1. Ovako glupog naroda nigde nema Vučiću ukini penzije i plate i opet će glasat za te. Zaboravili ste Milicu Rakić, NATO bombe s osiromašenim uranijumom, otimanje Kosova, uništenje Republike Srpske Krajine. Pljunuli ste na slavne pretke vi slabići, kukavice i izrodi znači Srba u Srbiji ima samo oko 8 % ostal služe stranim interesima bedno i jadno dno dna. Narod go i bos bez posla glasa za tiraniju i daljnju rasprodaju i raspad Srbije. Ili što bi me nar malo utešilo narod barem donekle normalan ali izbori rezultat inženjeringa i izborne krađe glasova od svih za korist SNS-a.

    • Hm,hmm..nije lepo,da narod proglasavas glupim, 44%ne izlazi na izbore,da neda prolaznost,i ne glasa “ za istu stranku „, njene “ frakcije“. I,mahom iste pojedince karijeristecsa licnim interesom,sa par obecanja,bez jasnog programa.mozda,snagubtreba usmeriti,na povecanje tih 44%,da budu “ vecina“..Bez, promena u ustavu,nema nikakvih promena,svaki sledeci se drzi “ istog ustava i zakona“ kao pijan plota i postaje milioner.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime