Lenjirska mudrost i ISIS metode u Srba

0
747

isis-church-0316152027057432

Lenjirska mudrost trusta partijskih mozgova pobedila je hrast duplo stariji od američke države. Seku noću, tada lepe i plakate jer znaju da je ovaj narod neprijatelj ovog društva. Pravdali su se kako je drvo bilo trulo, a trula je i vlada pa je niko ne seče. U tom “trulom” hrastu bilo je više života nego u nekim ljudima. Za dnevnicu ona trojica bi izjavili i da je sam pao. Držao se stari momak sat i po dok su ga klali sa tri testere. Vlast je izdala pametno saopštenje u stilu: “Zasadićemo mi još stariji hrast!”

Kada se Grčka borila za nezavisnost, grupa turskih vojnika zauzela je poziciju na Akropolju. Turcima je ponestalo municije pa su krenuli da ruše stubove ove antičke građevine kako bi iz njih vadili olovo i pravili metke. Kada su to videli, Grci su im poslali municiju govoreći: „Evo vam meci, samo nemojte rušiti više stubova“. A, kada su trebali graditi autoput kroz selo Savinac, na put im je stao šest vekova star hrast. Videvši da napredne političke strukture planiraju da ga iseku, Srbi su ustali usprotivivši se. I uspevali su u tome sve do jedne noći pod čijim okriljem su se tri napredna plaćenika uhvatila u koštac sa istorijom. Ironija je da su Grci dobili rat, ali Srbija autoput neće nikada.

Hazarder je pisao na temu manijakalne ideje potapanja manastira Valjevska Gračanica. Ne postoji zemlja u svetu koja štiti svoje najvrednije spomenike kao što to radi naša. Određen napredak u toj oblasti su, pored Severne Koreje, postigle egzotične zemlje pod vlašću ISILa, u kojima se spomenici stari vekovima restauriraju pomoću maljeva i bagera. Hrast je srušen, hrišćanska bazilika stara 16 vekova zatrpana, a manastir bi uskoro mogao da postane prvi manastir Nemanjića pod vodom.

Da Vas podsetimo:  Pogled odozgo

Van svih tokova i konkurencije, dokaz smo da genijalci uvek prođu loše. Za „civilizovan i demokratski“ zapadni svet predstavljamo haos, dok oni predstavljaju red. Ipak, dokazano je da univerzum teži ka entropiji, odnosno ka haosu. Dakle, usklađeni smo sa tokovima univerzuma. Dok u svetu otkopavaju i traže korene, mi svoje uništavamo. Nebeski narod na evropskoj kaldrmi postao je kao pas koji trči za automobilom i koji više ni sam ne zna šta bi sa njim radio sve i da ga stigne. Što nam neprijatelji nisu srušili tokom ratova, sami ćemo. Napredno zakopavanje kulture potvrdilo je novija medicinska istraživanja u Srbiji koja ukazuju na to da svi smo mi ljudi, ali retko ko je normalan.

Petar Petrović

hazardermagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime