,,Ljudima bilo važnije da brane državu, Vučiću da izabere zavese“

0
459

Kada je rat na prostoru bivše Savezne Republike Jugoslavije uveliko buktao, a vojno sposobno stanovništvo regrutovano, državni vrh Srbije imao je preča posla. Tako je predsednik Aleksandar Vučić 1998. otkupio stan od države.

Danas se navršavaju 22 godine od početka agresije NATO pakta na Saveznu Republiku Jugoslaviju i ovo je podstaklo mnoge da se prisete gde su i šta su radile političke figure koje i dan danas vedre i oblače političkom scenom Srbije.

– 186,47 m2 Tomislavu Nikoliću 117,48 m2 Aleksandru Vučiću S ljubavlju od države. A drugi su tada išli pod šlem! – napisala je potrpedsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na Tviter profilu.

I dok su bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i sadašnji Aleksandar Vučić dobijali stanove, obični ljudi odlazili su da brane našu zemlju i tu su da o tome danas posvedoče.

– Pre 22 godine sam dobrovoljno otišao da branim Srbiju na Košarama. Baš nekako u tom trenutku, „ONO“ u liku Predsednika Srbije se useljavalo u svoj stan u Beogradu. Ljudima bilo važnije da brane državu, njemu da izabere zavese – napisao je vojnik sa Košara.

Da Vučić i Nikolić nisu jedini „birali zavese“ u najtežim trenucima za našu zemlju, pokazuje i to da je stanove na dan početka NATO agresije od države otkupljivao i predsednik SRJ Slobodan Milošević.

– Sutra je tačno 22 godine od kada je počelo bezumno, divljačko, zločinačko bombardovanje Srbije. A juče je bilo tačno 22 godine od kada je domaći zločinac otkupljivao od države stan na Dedinju, Užička 34, po ceni od 96,62 DEM za m2… Đubrad! – napisao je osnivač i član Nove stranke Zoran Živković.

Da Vas podsetimo:  Toksična veza SAD i Srbije: "Okanite nas se i pustite nas na miru"

Iako nije u pitanju jedan hektar koji su otkupili od države, koliko prema navodima pojedinaca iz Srpske napredne stranke ima Marinika Tepić, i dalje je mnogo.

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime