Logor

2
1398

Jutros čitam da je samo u BiH postojalo 127 logora za Srbe! Da nije naš narod u pitanju, možda bi to bio veliki broj, ali pošto se radi o Srbima, onda taj broj, oni koji bi morali voditi računa o tome, vide tek kao nekakav jednocifreni.

logor za srbeNe znam da li je ikada bilo toliko „moderno“ ubijati neki narod? Reakcije sveta na naše žrtve su takve kao da niko nije ni ubijen. Iz tog istog sveta, retko ko je ovuda prošao, a da krvlju srpskom nije ruke umazao. Do kada će svi žmureti na ubijanje Srba?

Mi smo narod koji je najviše optuživan za genocid, a nad kojim je genocid najviše, najčešće vršen, i to sa najvećim zadovoljstvom! Ne verujem da je ikad zabeležena tolika mržnja prema jednom narodu! U tih 127 logora stradalo je toliko Srba da to niko nikada ne može ni pobrojati.

Ne ide svetu na ruku da se dokazuju zločini nad Srbima, jer bi onda njihovi mezimci, dresirane pudlice koje im ližu ruke i greju noge, ispale ono što jesu – rotvajleri sa krvavim čeljustima punim srpskog mesa!

Sve sile koje su našle za shodno da ovde isteruju pravdu, koja je pravda samo za njih, prosto vole mrtve Srbe. Ništa im nije draže nego Srbin u logoru, Srbin na flaši, Srbin na žaru, Srbin u jami, Srbin raznet na sve strane, silovana Srpkinja, mrtvo srpsko dete, slepi Srbin, i svi ostali „specijaliteti“ tih svetskih kuhinja iz kojih se servira mržnja prema Srbima.

Po mišljenju onih koji naše žrtve ne priznaju, Srbi bi, ako već moraju da se rađaju, trebalo da se rađaju sa sve okovima! Srpske majke ne bi smele rađati nekažnjenu i nežigosanu decu! Naša deca nemaju pravo ni na jednu drugu igru, osim na onu mačke i miša, a nikada nam uloga mačke u igri nije dodeljena. Srbi se moraju roditi porobljeni ili se uopšte ne roditi ako žele da se uklope u savremeni svet! Ukoliko se neko od Srba rodi nevezan ili neosuđen, onda mora promeniti verom ili nacijom ako želi da bude „savremen“ ili „evropejac“. Ukoliko to ne ispoštuje, sigurno će nekad biti osuđen za nešto. Srpski narod je svetska muka, a zbog čega, to niko ne zna. Što nas je manje, to se više raduju dušmani, a što nas je više, to manje biraju sredstva da nas se reše!

Da Vas podsetimo:  Godina koja nas je promenila

Ti silni najviše vole da voajerišu! Pošalju tako svoje poslušnike, pa onda uživaju gledajući kako nas neko ubija na sve moguće načine iscrtavajući nove granice srpskom krvlju.

Ovih 127 logora će doći na dnevni red onda kada više niko ne bude sedeo na toj sednici. Čim se ta cifra spomene, svim zapisničarima olovke prestaju da rade, sve kamere se pokvare, svi prisutni moraju u toalet, a sve se popravi i svi se vrate minut pre kraja sednice kako bi uzeli svoje sakoe i videli da neko slučajno nije obratio pažnju na Srbe i brojeve.

Ne znam da li će se ovaj svetski stav prema Srbima ikada promeniti, ali znam da mi treba da menjamo svoje stavove prema onima koje smatramo prijateljima, a oni nas gledaju očima mačaka oblizujući se i priželjkujući onu staru igru!

Ako je, a do sada se pokazalo da je tako, naš jedini zločin taj što smo Srbi, onda mogu da dozvolim da nas nazivaju zločincima, ali samo u tom slučaju!

Znam da „svetska policija“ i njeni žandari čekaju da se zločini prema Srbima zaborave, ali me interesuje kako će to uspeti kada, idući putem, moraju da izbegavaju jame, na svakom metru se spotiču o srpske lobanje i kad iz svakog izvora teče srpska krv? Ko želi da vidi, samo neka otvori oči, pa će to biti dovoljno za pravdu. Međutim, postoji i Onaj koji stalno gleda, a Njemu olovka ne prestaje da radi kad beleži ono što vi činite. Kada On pobroji srpske žrtve, vi ste odbrojali svoje!

Milan Ružić

www.iskra.co

2 KOMENTARA

  1. Аутор не наводи извор за број логора, али по подацима савеза логораша са све три стране, у Босни је било 536 логора за Србе (где се логор дефинише као било које место где је више људи довођено и држано против њихове воље), 656 за босанске муслимане и 173 за Хрбе (тзв. „Хрвате“). Грубо, сразмерно заступљености у становништву. То се, наравно, не пропагира, јер побија пропагандну лаж о Србима као јединим злочинцима (и разоткрива неправедност десетоструко веће казне одрапљене Србима у Хагу). Уз то, у Хрватској је било 221 логора за Србе, и у Словенији 21.

  2. Jedana od karakteristika Putinove vladavine, zbog koje cenim Putina, je što je uspeo Rusima povratiti samopouzdanje i nacionalno dostojanstvo koje je poništilo i obesmislilo međunarodnu predstavu o Rusima.
    To je put kojim i Srbi treba da idu jer nas niko ne može učiniti monstrumima i inferiornima zombijima bez naše saglasnosti. Veličajmo istoriju, negujmo tradiciju i identitet kroz veru i porodicu, povratimo ponos i ne dozvolimo da nas podčinjavaju nacije poput Britanaca i Amerikanac koji su pobili pola sveta, da nas potlače Nemci koji su pobili pola sveta, da nas zloupotrebljavaju neke male, do juče nepoznate, bezvredne nacije kao Hrvati i Albanci.
    Alo bre Srbi, kakavo samosažaljenje? Kome bre da dozvolimo da nas okuje i žigoše?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime