Loših 100 čine Srbiji zlo… (5)

3
1842

Стеван 2. марта 2020. at 09:28 

Ипак изгледа да је човек који је писао да Никола Јанић није никада био на насловној страници неких новина у Шведској рекао истину. Ако није истина онда ме интересује где је та слика са насловне странице шведских дневних новина за коју Никола написа да је у овом чланку приложена ????? НЕМА ЈЕ !!!!!!!!!!

Zoran53 2. марта 2020. at 13:21 

Ukoliko nema slike na naslovnoj strani, po tebi , iako je sve ostalo navedeno tačno, SVE UČINJENO NE VRIJEDI NIŠTA ,!!!“ Slika je slika, a naslovna strana je naslovna strana „!!! Jedan veoma GLUP, MIZERAN, NIZAK ZLONAMJERAN i JADAN ZAKLJUČAK ,!!!!


Ova dva komentara ispod četvrtog teksta, feljtona „Loših 100 čine Srbiji zlo…“, razlog su da je peti nastavak drugačiji nego što je trebalo da bude. U predhodnom sam između ostalog napisao:

„Mnogo je idiota koji su pisali gluposti o drugim ljudima, a mnogo je i „korektnih“ koji takve gluposti i laži objavljuju. Počeću sa idiotom, gospodinom koji je napisao da on ”živi u Švedskoj decenijama, isto koliko i Nikola Janić” i da:„Za vreme rata u Bosni svakodnevno sam čitao sve novine, a posebno dnevni DN (Dagens Nyheter) i SVD (Svenska Dagbladet) i Nikola Janić nikada nije bio na naslovnoj stranici nekih od tih novina…“ 

Na fotografiji koju (ponovo) prilažem je naslovna strana tada najtiražnijih dnevnih novina u Švedskoj „Dagens Nyheter“ i gde je najavljen intervju samnom”. 

Prvi komentar ne komentarišem jer mu je već odgovorio gospodin zbog koga, kao i zbog drugih posetilaca portala, objašnjavam šta se desilo sa  slikom Nikole ”koji nikada nije bio na naslovnoj stranici Švedskih novina”. Došlo je do greške urednika ili admina i sada je pred vama fotografija sa natpisima u prevodu „Još trupa za Bosnu“ i „Svi pomažu muslimane“:

Skromnost (i kada nešto učinite za vaš narod a ne lažete o drugim narodima) može ponekad da bude od štete svima nama i zato pokazujem samo MANJI DEO mojih autorskih tekstova u Šverdskoj štampi, koji su često objavljeni na celim Debat stranicama. Njihovi naslovi su:

„Srbija se neće odreći Kosova“

„Jedino rešenje za Kosovo je kompromis“

„NATO agresija je nezakonita“

„Samo dijalog je moguć na Kosovu“

„Da li će NATO da odlučuje ko ima pravo da se brani?“

„NATO prisiljava na dug rat“

„Zašto ćuti Ana Lindh o Nato bombama“ (Ana je tada bila ministar spoljnih poslova)

„U glavi jednog Srbina“ 

„Srbe ubijaju na Kosovu“

„Mediji su stvorili o Srbima nezasluženu sliku“

„Treba će dugo vremena da se izgradi sve što je rat na Kosovu uništio“

„Na Kosovu se nastavlja sa zločinima“

I DAG, u prevodu „Danas“ – žutim je obeležena najava teksta Nikole Janića:

Tiražni  „Expressen“ na dve cele, srednje stranice, objavio je moj intervju sa naslovom: „I naša deca su ubijena“:

Za danas je dosta. U poslednjim redovima četvrtog nastavka bilo je najavljeno da će posetioci portala čitati o delovanjima ambasadora naše matice koja su bila na granici zločina, kao i o drugim osobama koji su u najtežim godinama za naš narod i zemlju zauzimali visoke političke funkcije u Srbiji.

Ta i takva najava ostaje nepromenjena, izuzev što umesto ovog, petog dela, ona važi za sledeći, šesti deo. Možda u tom delu (ili u nekom od budućih delova sigurno) bićete upoznati o pozamašnim sumama koje su nuđene ljudima za koje su mislili da će me ukloniti, ili koji su mogli (da su pristali) da daju svoj doprinos da se ti naručioci i ”Srbi” oslobode Nikole Janića…

Nekima je smetalo što neću da lažem i da pljujem sve Hrvate, Muslimane iz Bosne i Šiptare sa Kosova… već što iznosim istinu o neosnovanim optužbama i pljuvanju mog, Srpskog naroda. A drugim ”Srbima” smetalo je što radim ono što oni ne nisu mogi, nisu hteli, ili se plašili da to rade.

Kako god da bilo, interesantno je da su me izuzetno retko pljuvali i napadali Hrvati, Muslimani ili Šiptari… (jer su znali da je sve što sam pisao u Švedskoj štampi ili govorio na Švedskom radiju i televiziji bilo istina) a skoro svakodnevno to su planirano osmišljeno i lažno činili moja ”braća Srbi”.

Nikola Janić


1. „Loših 100 čine Srbiji veliko zlo…“(1)
2. 
„Loših 100 čine Srbiji zlo…“ (2)
3. „Loših 100 čine Srbiji zlo…“ (3)
4. „Loših 100 čine Srbiji zlo…“ (4)

3 KOMENTARA

  1. Поштовани господине Јанићу, мислим да је непотребно, да се бавите и одговарате на злонамерне коментаре. Поједини коментатори коментаришу са унапред заузетим ставом. Сумњам, да познају реалну ситуацију у белом свету. Радио сам и живео у Хамбургу. За пет година 1984/89 није било портала сличног Коренима, нити је наш народ био одговарајуће организован. А био сам упућен, шта се дешава у Берлину, Копенхагену и Немачкој. А и дан данас! Критизери би морали, да наведу бар неки сличан портал, а не да оспоравају објављено и Ваш дугогодишњи напор и рад. Биће занимљив шести наставак и Ваши утисци о нашим дипломатама.

  2. Nikola Janic, zakljucak :
    „Kako god da bilo, interesantno je da su me izuzetno retko pljuvali i napadali Hrvati, Muslimani ili Šiptari… (jer su znali da je sve što sam pisao u Švedskoj štampi ili govorio na Švedskom radiju i televiziji bilo istina) a skoro svakodnevno to su planirano osmišljeno i lažno činili moja ”braća Srbi”.

  3. PRE SVEGA DA SE RAZUMEMO. Obavestajna sluzba zemalja u regionu (citaj Slovenija, Albanije, Bugarske i zemalja kvinte su zaduzeni da rade na stetu Srbije. Ako tome dodamo placene drugosrbijance, korisne idiote i NVO organizacije onda je jasno zasto zvanicni organi Hrvata, muslimana nisu negirali vase iskaze u intervju. Vecina funkcionera bila je postavljena ili ucenjena od istih ambasadora zemalja kvinte……

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime