Ludilo! Krle zna bolje od Sindikata lekara broj umrlih

0
280

Marketinški “mag”, nekadašnji muzičar Idola, a sadašnji naprednjački tviter vojnik Nebojša Krstić očigledno bolje zna koliko je preminulo lekara od posledica koronavirusa, od samog Sindikata lekara i farmaceuta. Krstić kaže da je preminulo ukupno 72 zdravstvenih radnika, a ne lekara, optuživši Radeta Panića i druge lekare koji su izneli ove podatke da “lažu i politizuju temu”.


– Lažu da je umrlo 72 lekara. Broj svih preminulih medicinskih radnika je 72, 39 lekara i 33 tehničara. Još nema podataka koliko je od toga penzionera, koliko onih iz crvene zone. Svaka od ovih smrti je tragedija, a toj tragediji rugaju se oni koji lažu i politizuju temu – piše Krstić na Tviteru.

Po svemu sudeći, Krle bolje poznaje situaciju na terenu od Sindikata lekara i farmaceuta koji je objavio da je 72 lekara preminulo zbog posledica zaražavanja koronavirusom. Ovo nije prvi put da Krstić napada Radeta Panića. Nedavno je izjavio kako je Rade Panić borac protiv korone kao što je Igor Jurić protiv pedofila, što samo govori o kakvoj se personi radi.

Da stvar bude gora, Krstić je i sam po obrazovanju lekar, ali umesto da podržava svoje kolege koje se svakodnevno rizikuju svoje živote, on je odlučio. verovatno vođen ličnim interesom, da podržava SNS i njenog predsednika, što već godinama i radi.

Posetimo, pre nekoliko dana penzionisani profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, Zoran Radovanović rekao je za portal Direktno.rs da je broj preminulih lekara utvrđen od strane Sindikata lekara i farmaceuta, a da se broj preminuh drugih zdravstvenih radnika (medicinskih sestara i tehničara, kao i o drugima koji rade u zdravstvu) ne zna.

Izgleda da Nebojša Krsić koji ne zna ništa o situaciji u zdravstvu, bolje zna koliko je lekara preminulo, nego oni koji su na terenu svakodnevno i koji zapravo spašavaju živote, a ne popularnost vladajuće stranke.

Da Vas podsetimo:  Siniša Kovačević posle predloga da on bude predsednik Odbora za kulturu i informisanje: Kako do izmena medijskih zakona i depolitizacije REM-a

Izvor: Hubspot

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime