M. Brkić: Sam protiv svih

3
3855

Kao što su čitaoci mogli da primete, povremeno se na portalu Koreni mogu naći tekstovi preneseni iz Tabloida (lista za borbu protiv mafije), čiji je urednik Milovan Brkić. Činjenica je da oštrina i rečnik koji sE u Tabloidu koristi, reklo bi se, ponekad prelazi „meru“. Opravdano ili ne, procenite sami.

Karikatura-949-Titanik-Srbi

Prošle nedelje premijer Vučić je otišao u Brisel, u sedište Evropske unije, na pregovore sa Hašimom Tačijem, predstavnikom kosmetskih Albanaca. Oko vrata je zamotao šal, simbol nezaštićenosti, kao što ga je nosio Ibrahim Rugova.

Kosmetski Albanci imaju u Vučiću, sinu prizrenskog Albanca Musliua, najboljeg saveznika. Za koliko novca je Aleksandar prodao Kosmet, brzo će se saznati. Ali, Vučić u svakoj prilici laže, i ima dve priče. Hoće on, ali ne daju Rusi. Kad je u Rusiji, hoće on, ali ne da Brisel! A novac ne odbija.

Ipak, u Briselu nisu imali smisla za njegove marifetluke, pa su izvadili njegov dosije. Korupcija, uzimanje novca, pederske seanse, “gresi iz rane mladosti“, te nestašluci u Srpskoj radikalnoj stranci. Videći da nema šale, on se onesvestio. Pristao je da sve potpiše, a novac je već bio uzeo. Hteo je da se kurva, da vrda.

Odlazeći šef srpske diplomatije Ivica Dačić se, iznenada, uspravio, poručujući mafije iz Brisela da Srbija nije banana država da bi sa njom mogli da razgovaraju e-mail porukama. Da naređuju i traže odgovor za dva minuta. Kao da je Srbija stanična kurva, pa prstom pripretiš – uvedite sankcije Rusiji, ili…

I dok tumara po belom svetu, Vučićeva sveća se gasi. On svima obećava, ali ni sa kim nije iskren. Naučio je da laže. Njegovo ludilo je prešlo u šizofreniju.

Da Vas podsetimo:  Oni su izdali miloševića: Dačić objavio Mirin spisak

Sve je usamljeniji predsednik srpske Vlade. Više nije tako uspravan, drčan, više ne preti ministrima, tajkunima, građanima, stranačkim sledbenicima.

Vučić je na kraju svog cilja. Stvoriće koaliciju sa Borisom Tadićem, kao što se i zakleo, kada je klečao pred bezmudim Miodragom Rakićem, tadašnjim šefom kabineta tadašnjeg šefa države. Zaštitio je lopovluk od 84 milijarde evra, koliko je iz Srbije izneto dolaskom DOS-a na vlast. I sam je oteo preko šesto miliona evra, mahom iznetih, po istom principu, i uz pomoć istih ljudi koji pripadaju žutoj mafiji, bez obzira gde su danas pozicionirani.

Pretio je Vučić podanicima da moraju da plaćaju račune za komunalne usluge, da budu uredne platiše poreza, jer niko nije jači od države.

Njegovi mediji više i ne kriju da je šizofreni Vućić sa svojom kamarilom, za samo dve godine zadužio Srbiju za oko osam milijardi. Da je ukinuo mnoga preduzeća, da je, vodeći politiku – i tamo i vamo, Srbiju, praktično, ostavio bez tržišta, da stranci rovare po Srbiji, da dolaze crnoberzijanci i kupuju i osnivaju preduzeća, uzimaju novac iz budžeta, i odu.

Iza Vučića ostaje radno zakonodavstvo koje svakog zaposlenog tretira kao roba, kao loptu kojom poslodavac može da se igra, do mile volje, bez ikakve zaštite. Ostali su trudbenici bez minulog rada, bez toplog obroka…

Iza Vučića ostaje porazna politika – porodilje ne primaju naknade, dečje pelene, odeća i hrana su maksimalno oporezovani, obdaništa su prazna, Srbija stari, nestaje.

Iza Vučića ostaje armija u rasulu. Bez oružja, bez municije, oruđa i oružja. Srbija je retka država koja nema armiju.

Iza Vučića ostaje policija, koja je na kraju snage. Policajci su bez uniforme, bez sredstava za “rad“.

Da Vas podsetimo:  Grupa Velje Nevolje po zadatku vlasti na julskim protestima!

Iza Vučića ostaje pravosuđe kao opasna razbojnička banda, ostaje pauperizovana inteligencija, pozorišta bez predstava.

Iza Vučića ostaju unesrećeni u poplavama, bez kuća, imanja, letine i stoke. Samo jednu desetinu od uništenog može da nadoknadi Vučićev dečko Marko Blagojević.

Penzioneri su zaskočeni, i od njih izvršitelji i poreznici nemaju šta da naplate, a uzimaju im i dve trećine od mizernih penzija, za naplatu komunalne suluge. Za struju nema para.

Sve je stalo u Srbiji, osim propagande ovog šizofrenika.

Međunarodni centri moći su odlučili da reše slučaj ludaka iz Srbije.

Njegov kraj je tako blizu.

Milovan Brkić

Tabloid – list protiv mafije

3 KOMENTARA

  1. Hm,hmm..da bi se,razumela prica,o salovima,Milovan Brkic,bi trebao,da nekako,iskopa “ iz bunkera“, film “ crveni sal“, i,nekako reprizira jer, selo gori a baba se ceslja, takodje,film,prikazati u Sava centru,ili Areni,uz prisustvo vlade,tuzilastva i sudjaja,pa da se kazna za “ ta dela“ uvrsti u zakonike, cara dusana,Aleksandra Vucuca i ostane,da saceka,neke nove vlade “ i organe“.

  2. Не дотиче се то лудило мене,ја… – е , док читам текст Милована Бркића о шизофреном Вучићу и знам да забрањени ,,Таблоид“ М. Бркића сутра неће изаћи од мог другара, дефектолога по струци Бошка Ј. добијам информацију да је приведен од стране полиције, сликан и све то због једне реченице на фејсу од пре три месеца…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime