M. Jakšić – Sanda dobar izbor za predsednika DSS

0
1191

Marko JakšicJakšić je ocenio da je odlučujuće u izboru za novog predsednika Demokratske stranke Srbije bilo to što su ponuđena dva, potpuno drugačija politička programa.

„Jedan politički program je bio onaj koji je iznela Sanda Rašković Ivić a drugi je bio program Miloša Aligrudića. Sanda je ponudila program koji treba da predstavlja stožer okupljanja nacionalnih snaga u Srbiji koji će sprečiti dalje propadanje Srbije dok se Aligrudić zalagao za održavanje kursa stranke koji je na prošlim izborima pokazao katastrofalne rezultate“ rekao je Jakšić između ostalog za KM Novine.

Osvrćući se na novi serijal “Insajdera“ televizije B92, u kome je za razliku od prvog pristao da učestvuje, on je izneo vrlo jednostavan presek namera autora i ekipe ovog takozvanog dokumentarnog serijala.

„Cilj “Insajdera“ jeste da se što više izblate Srbi koji žive na ovom prostoru. Da se nagrde, da se ocrne, da se predstave kao lopovi i kriminalci i kada vlast u Srbiji završi predaju Kosova i Metohije našim neprijateljima koji su nas vekovima ubijali, da u centralnoj Srbiji kažu „nama ne treba to Kosovo jer tamo žive neki nečasni ljudi, kriminalci“…“.

Ipak, Jakšić kaže da autori nisu uspeli da dosegnu svoje ciljeve ni približno.

Pripremile: KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime