Magarad ne kapira da mali poraz nije pobeda i umesto da se manu politike, oni opet pobeđuju Vučića

1
143
Foto: Autor slike: Neša Ćurković, Wikipedia, Printscreen/ Nova.rs, Printscreen/ Meridijan

Šansa da je Zemlja ravna ploča je daleko veća, nego ona da će se glasanjem bilo šta promeniti u jednom društvu, ali to veliki broj ljudi ne sprečava da veruju u Deda Mraza, pa se lože na svako novo glasanje.

Oni koji su, koliko juče, galamili da treba izaći na referendum i zaokružiti “NE” i da će tako pobediti Vučića, uopšte nisu primetili da su izgubili. Čak i da su pokradeni, opet su izgubili, jer ne mogu da spreče krađu, ni pre, ni posle glasanja.

Umesto pobede na referendumu, oni su proglasili pobedu zbog dobrog rezultata. Magarad uopšte ne kapira da mali poraz nije pobeda. I, umesto da pristojno i uljudno kažu da su ispali budale i da se manu politike kad već ne znaju, oni opet pametni i opet pobeđuju Vučića… samo na izborima u aprilu. Loša vest je da će se provesti kao bosi po trnju, a dobra da će i posle toga biti pametni.

Sorab voli da se bavi politikom, čak i kad ne vidi očigledne stvari. Podigli su izlaznost Vučiću, ali ga nisu pobedili. Ako misle da su bili blizu, podsetiću ih da su hrtovi, na trkama, uvek blizu električnom zecu, samo ga nikad ne stignu.

Onaj klovn Savo Manojlović je prvo proglasio pobedu, ali je, naknadno, ipak shvatio da je zajeban, da nije pobedio.

Ovi majstori referenduma i šampioni postglasačkog plača, nisu u stanju ni da primete da su izgubili.

Ipak, negde u pozadini, oni znaju da su luzeri i neznalice, jer niko nije prihvatio ni jednu opkladu. Oni i ne žele pobedu, niti veruju u nju, nego vole sebe kao aktiviste, borce za bolji svet, borce protiv ubijanja foka i ozonske rupe.

Da Vas podsetimo:  Pismo mame iz Aranđelovca prosvetnim radnicima

Da zbilja veruju u svoje somnabulije, valjda bi stavili 20 jura na kladu? Mnogo im je da rizikuju 20 evra za svoju veru u bolji i pravedniji svet? Jaka je to vera. Kako bi batine podneli, kad ne mogu gubitak od 20 jura?

Obnavljam ponudu za opkladu posle aprilskih izbora, ako ih bude uopšte.

Dakle: kladim se da Vučić dobija glatko, da ne ide u drugi krug na predsedničkim i da opozicija plače posle izbora da je pokradena i da oni koji prorokuju da će Vučić pasti u aprilu neće priznati da su se zajebali.

Ima li kandidata?

Pošto znaju toliko, šteta je da ne unovče znanje.

Piše: Milan Milenković

https://politicki.rs/

1 KOMENTAR

  1. Magarad pase ……za bolje i nije. Njihovo glasanje (citaj njakanje) mi nije nikad bilo po volji. Jedino oni uzivaju u svojoj gluposti i jajarenju. Umalo da zaboravim da dodam da ima i onih koji se raduju i tapsu a to su korisni idioti, koji su spremni da ,,poginu,, na internetu , naravno u tu grupu ubrajam i vrle drugosrbijance i novokoponovane auto soviniste i ostale stvaraoce magle, lazi, iluzije o velikoj i plemenitoj ,,demokratiji,,, koja je jedino njima znana a svi oni su dostojni i nezaobilazni ,,cimbenici,, iste.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime