Mahao oružjem pred kamerama u programu uživo!

0
847

NOVI SAD – Nepoznata osoba danas je tokom uključenja reporterke RT Vojvodine, prolazeći kroz kadar mahnula revolverom, što je i zabeleženo na snimku te televizije.

Reporterka Tamara Bojić govorila je na novosadskoj „Najlon pijaci“ o očekivanim temperaturama kada je kroz kadar prošla ruka sa pištoljem, a kako navodi ekipa RTV-a, ta osoba im je pretila, a zatim je pobegla.

RT Vojvodine tim povodom podnela je prijavu MUP-u protiv za sada još nepoznatog muškarca i u iščekivanju rezultata istrage ističu da je incident još jedno upozorenje da se bezbednost novinara mora podići na viši nivo.

Stefanović:Saznaćemo identitet osobe koja je mahala oružjem

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će se policija potruditi da što pre otkrije identitet osobe koja je u Novom Sadu, tokom uključenja reporterke RT Vojvodine, prolazeći kroz kadar mahnula revolverom, što je i zabeleženo na snimku te televizije.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara rekao da policija utvrđuje identitet te osobe i da će se videti koje su mu bile namere i da li je oružje bilo pravo.

„To je nešto nedopustivo i to ne može da se toleriše. I trudićemo se da što pre otkrijemo identitet tog lica“, poručio je Stefanović.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime