Makron i Merkel inicijativa – „sto Srba za jednog Šiptara“

2
1111

U Berlinu je podignut novi Berlinski zid za odbranu od zločestih Srba koji su Nemačku toliko puta bombardovali, streljali nedužne Nemce, terali ih u zatočeništvo i uvek bili na strani njihovih neprijatelja

Makron je Francusku doveo do žutih prsluka i sada je naumio da to iskustvo prenese na odnose Beograda i Prištine. U tom svetom naumu (o Zaevu ćemo malo kasnije) nesebičnu pomoć i podršku daje mu kancelarka Merkel po odavno oprobanom receptu – sto Srba za jednog Šiptara.

Nekada je u sedmoj neprijateljskoj ofanzivi, kako je svedočio Ćopić, bilo „sedam na jednog u kišnoj noći, a mi smo umorni bili…“ dok je nedavno u Berlinu bilo čak devet na jednog u kišnoj, hladnoj i mračnoj EU noći, a mi smo sami bili.

U Berlinu je podignut novi Berlinski zid za odbranu od zločestih Srba koji su Nemačku toliko puta bombardovali, streljali nedužne Nemce, terali ih u zatočeništvo i uvek bili na strani njihovih neprijatelja.

Zaev, da i njega pomenemo, pomenuo se ne povratio se, ponovo ističe sebe kao kandidata za Nobelovu nagradu za mir jer je, zamislite čuda, pristao da mu se, po dogovoru u Prespi, zemlja, umesto Prespanska, zove Severna Makedonija.

Sa takvom odlukom se ne slažu ni Makedonci, ni Grci, ali je Evropa oduševljena.

I sad se setih da se u vreme Kardeljevog novogovora pričalo kako „budala izmisli novo ime i misli da je rešila problem“, ali niko za to nikada nije dobio nikakvu nagradu a kamoli Nobela. Ali opet, nikako mi nije jasno kakve bi to moglo imati veze za Zaevom.

– „Da biste preskočili novi zid – baje Zaev Srbima – morate priznati „državu Kosovo“, morate se složiti sa njihovom UN stolicom, morate Rusima, kao što smo Milo i Ja, reći „da svidanije“, morate, morate… more, zamora vam večera“!

Da Vas podsetimo:  Vukovarski vikend ispisan grafitima

– „Kada Severna Makedonija bude priznala kao nezavisnu državu deo Makedonije većinski naseljeno Šiptarima, kada im obezbedi UN stolicu, kada sa njima bude potpisala bezuslovno važeći sporazum, mi Srbi, nećemo imati ništa protiv da vam se država, umesto Severna Makedonija, ili Prespanska Makedonija, zove Preostala Makedonija pa makar nikada ne dobili Nobela.

Tek za takve korake, ne samo vi, gospodine Zaev, nego i svaki građanin Makedonije zaslužuje Nobelovu nagradu za mir u njenom punom iznosu. To bi, nadamo se, bilo dovoljno za sve egzistencijalne potrebe severnomakedonskog pučanstva do kraja makedonske istorije. Skoro cele dve nedelje – zaključuje nonšalantno savetovana strana“.

U isto vreme, u dalekoj zemlji Americi pred Komitetom Predstavničkog doma Kongresa SAD za spoljne poslove održano je svedočenje o srpskim zločinima nad albanskim civilima. Slušanje je izazvalo veliku znatiželju i posebnu pažnju sredovečnog para za stolom u ćošku, jednog od pet prisutnih.

Vasfija Krasnići Gudman, ne svira klarinet kao rođak joj Beni, ali vešto udara u diple i beni po vascelom svetu kako su je Srbi na silu obrlatili i nad njom izvršili seksualno nasilje da se i danas toga seća sa posebnim gađenjem. Ipak, talentovana oratorka kakvu je Bog stvorio, u svoje javno kazivanje unosi toliko živosti, plastičnih opisa i neverovatnih detalja da se u jednom trenutku iz dna kongresne dvorane začuo iznenadni vapaj: „Daj, ba, bona, ne seiri i ne merači, pođe mi vodica na usta!“

Srbija je i u Berlinu uspela da u prvi plan istakne sopstvenu ulogu Pijemonta koju joj je samo Proviđenje dodelilo. Do sada se nikada u istoriji nije desilo da Nemačka, Francuska, pa sve preko Slovenije i Hrvatske do Makedonije, Crne Gore i Kosova svi, ama baš svi misle isto, govore isto, zaklinju se da će da rade isto i da budu isto, jer i ništa jeste nešto.

Da Vas podsetimo:  Otvoreno pismo dr Rudolfa Henzela ambasadoru Šibu

Zvizddićeva Bosna se ne računa. Ona je bez Mileta Dodika apsolutno neuračunljiva.

Dragoslav Pakić
Izvor: stanjestvari.com

2 KOMENTARA

 1. Ima jedna vrlo stara narodna poslovica koja kaze; ,,Covek vrti, Bog okrene!,,.
  Sva ova desavanja i satanizacija Srba koja traje sto (100) godina prorokovana je jos pre mnogo vekova. Zapisano je da ce nas skoro ceo svet goniti ali ce nas Bog u poslednji cas spasiti a tad ce taj isti svet moliti oprosta od naseg naroda. Nadam se i duboko verujem da taj oprost nece dobiti.
  Srbi smo evropski indijanci zato nas mrze. A nema evropske zemlje niti evropskog naroda gde Srbi nismo pustili deo svoje krvi svoje kulture, svog duha.
  Danasani bledoliki amerikanci a pre 3 i vise vekova evropejci ( pripadnici istih koji danas satanizuju nas, nemci, englezi, holandjani, belgijci i ostali katolicko-protestantski evropski narodi) istrebili su americki autohtoni narod, Indijance a oni malo sto je prezivelo zatvorili u rezervate.
  Tek toliko da mogu da peru savest pokazujuci tih saku u rezervate steranih i da kazu kako nisu izvrsili genocid nad jednim celim narodom, americkim Indijancima.
  Danas isti ti evropejci, bledoliki sinovi satanini pokusavaju da isto ucine nama Srbima.
  Kako su francuzi, nemci, englezi, holandjani, belgijci i ostali evropejci pre nekoliko vekova jurisali na Indijance otimajuci im zemlju i prirodne resurse, tako danas ti isti u 21 veku zajedno sa siptarima i islamistima jurisaju na Srbiju i Srbe samo u malo drugacijim odorama.
  Suzavaju i skracuju nam drzavu cine sve da nestanemo jer Boze moj, mi se od njih razlikujemo imamo istoriju, pamcenje, imamo mnogo vise dobrih dela od njih, mi smo starosedeoci narod koji je mnogima stvarao a nikad rusio drzave, donosio slobodu a ne uranijske bombe.
  Mi cak kad smo najgori opet smo za nijansu bolji od njih jer imamo osecaj stida za razliku od njih koji nam vade organe nazivo smejuci se histericno.
  Ko nas mrzi neka nas jos vise mrzi a vi braco i sestre u Hristu molite se Vaskrslom Gospodu kojeg su na isti nacin pre 20 vekova gonili i razapinjali, kojem su se smejali kad god je istinu rekao isti ti svoju su utrobu zlom zatrovali i 20 vekova samo zlo radjaju.
  Ne treba da gledamo kakvi su oni, cinimo sve da ne budemo kao ONI trulez koja nas goni i truje polako se u trulez pretvara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime