Malagurski odbio 120.000 evra da radi za režim?

0
3291

Ivan Pernar šokirao je građane Srbije svojom izjavom koja je za par minuta zapalila internet mreže. On je gostujući u emisiji „Govornica“ otkrio nešto potpuno neverovatno. Verovali ili ne, tema je Boris Malagurski koji je „odoleo“ „neodoljivoj“ ponudi koju mu je na sto stavila jedna režimska televizija.

Jasna je svima situacija, kada su u pitanju slobode govora u Srbiji! Mediji se konstantno pritiskaju, a verovatno je svima jasno da je „cenzura“ prevaziđen termin, „autocenzura“ bi bila prava reč za stanje u kom se nalazimo!

Činjenica je da mnogi „opozicioni“ novinari sami znaju šta se „sme“, a šta „ne sme“, te im urednici i nisu potrebni.

Pernarova izjava koju možete videti na (30:41) govori mnogo više od svih reči. Jedno sa sigurnošću možemo reći! Bravo Borise!

„Znate li koliko su ponudili Borisu Malagurskom da vodi emisiju na jednoj televiziji gde bi pričao stvari koje Vučić želi čuti?! Ja mislim za jednu sezonu 120.000 evra, to je cena koju su oni stavili na sto“, rekao je Pernar.

Vreme je za buđenje, ili nije?! Na kraju, bitno je naglasiti da je Boris Malagurski odbio „ponudu snova“ i zadao zadatak srpskom posrnulom novinarstvu. Bravo majstore!

beogradskiportal.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime