Mamurna botuje sa skupštinskog kompjutera

0
973

Mara JovicicPoslanik SNS Vladimir Đukanović zatražio je od Šutanovac da podnese ostavku ili da bude smenjen jer je lajkovao seksistički tvit o “službenici u poslaničkom klubu SNS”.

Đukanović traži Šutanovčevu ostavu ili smenu, ali tvrdi da neće glasati za Gašićevu smenu ni po cenu da bude isključen iz SNS. Logika Đuki “moleru” nikada nije bila jača strana.

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da je povređeno dostojanstvo Skupštine Srbije, time što su žene u parlamentu primorane da dele istu prostoriju sa “ženomrscem” poslanikom Demokratske stranke Draganom Šutanvcem.

Povodom zahteva naprednjaka Vladimira Đukanovića da bude smenjen ili da podnese ostavku, Šutanovac je novinarima u parlamentu rekao da je u pitanju greška i ništa više.

– Ovde se radi o nepristojnoj i nevaspitanoj osobi koja je na volšeban način zaposlena u Skupštini Srbije o čemu su mediji već pisali. Hteo sam da je blokiram, jer sa botovima ne komuniciram. Grešku sam ispravio i dotičnu blokirao, objasnio je Šutanovac.

Teleprompter.rs je prvi otkrio da je Marija Mara Jovičić suprotno pravilima dobila posao u Skupštini Srbije kao “sekretarica poslaničkog kluba SNS”.

Ona je ranije bila takmičarka u emisiji “Pinkove zvezde”, a već duže vreme radi u bot timu Srpske napredne stranke, o čemu je Teleprompter.rs ranije pisao.

Jovičićeva je koordinator botova za Beograd.

Prema rečima izvora Telepromptera iz naprednjačkog bot tima, Mara u Skupštini ništa ne radi, već ostavlja komentare na internet portalima sa skupštinskog kompjutera.

– Mara je sekretarica u poslaničkom klubu SNS u Skupštini. Ništa ne radi, već ostavlja komentare na internet portalima sa skupštinskog kompjutera. Na posao često dolazi mamurna posle noćnih svirki. Nekada ni ne dođe na posao. Botovi se zapošljavaju u državnim firmama i institucijama kako bi botovali. Poreska uprava je puna SNS botova koji tokom radnog vremena ostavljaju komentare. Skupštinu Beograda da ni ne spominjem, priča izvor Telepromptera iz Internet tima SNS-a.

Da Vas podsetimo:  Tabloidi i atentati

Naprednjaci pokušavaju da smene Šutanovca zbog lajk, ali da Gašića ostave na funkciji ministra zbog prostačke izjave na osnovu koje je objavljen tvit koji je Šutanovac lajkovao.

S druge strane, naprednjacima ne bode očito to što je Aleksandar Vučić jednoj novinarki pokazao srednji prst ili što Vojislav Šešelja, Vučićev saradnik, za Zoranu Mihajlović tvrdi da su joj “oba kolena oderena zbog klečanja”.

Drugo, ne stoji ni poistovećivanje novinarke B92, koja vredno obavlja svoje dužnosti, i SNS botice koja sa skupštinskog kompjutera mamurna botuje o trošku poreskih obveznika Srbije.

Velika je razlika, ali licemerni naprednjaci uporno pokušavaju kod svojih oponenata, bilo da su mediji, političari ili nevladine organizacije, da pronađu bilo kakve izlive prostakluka kako bi opravdali Gašićev prostački ispad. Kakav paradoks.

Treće, Gašića nisu smenili mediji, građani ili opozicija, već Aleksandar Vučić lično. Ako naprednjaci imaju problem sa Gašićevom smenom, prava adresa za žalbe je Nemanjina 11, kabinet predsednika Vlade Republike Srbije.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime