Manifestacija pod nazivom: „Uskrs u Beogradu”

0
894

jajcaxccccPo prvi put u našoj prestonici na Trgu Nikole Pašića održava se manifestacija pod nazivom „Uskrs u Beogradu”.

Sve do 16. aprila, posetioci će moći da uživaju u različitim aktivnostima koje su namenjene kako najmlađim mališanima tako i njihovim roditeljima i starijim sugrađanima, a sve u duhu predstojećeg najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa.

Ulaz je besplatan.

Manifestaciju je posetila i zamenica predsednika Skupštine Beograda Andrea Radulović, koja je tom prilikom zajedno sa mališanima učestvovala u ukrašavanju uskršnjih jaja.

„Ovo je lep događaj koji nagoveštava najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Želeli smo da kao Grad Beograd ulepšamo proleće i april Beograđanima. Deca uživaju u stvaranju malih uskršnjih remek-dela, razvijaju svoju kreativnost na divan način i imaju mogućnost da na ovom velikom „igralištu” provedu sunčane i radosne dane do velikog praznika Vaskrsa“, rekla je Radulovićeva.

Izlagači će svim zainteresovanim građanima ponuditi uživanje u različitim proizvodima, aktivnostima i zabavi. U sredu, od 13 do 14.30 časova biće organizovana kreativna radionica za 300 mališana, upotpunjena predstavom za decu pod nazivom „Prolećna predstava”, slikanje sa klovnovima, kao i nastup dečijeg hora.

Na platou Trga Nikole Pašića u ukrasnim kućicama posetioci će moći da pogledaju, a ako žele i kupe, razne proizvode iz sveta gastronomije, vinarstva, pa do umetničkih i dekorativnih predmeta.

Za ludu zabavu pobrinuli su se izlagači koji su specijalno za tu manifestaciju postavili mali luna-park namenjen najmlađima. Blizu fontane nalazi se i veliko ukrasno uskršnje jaje, tako da svi koji budu želeli mogu da se slikaju i tako nagoveste najradosniji praznik koji nam dolazi.

Glavni organizatori manifestacije su Grad Beograd i agencija „Star Media”, uz podršku i pokroviteljstvo kompanije „Stamevski – torte i kolači”.

Maja Jovanov

www.dobrevesti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime