Manja Grčić odlazi sa mesta generalne direktorke Prve TV

0
907

„Manja Grčić se već duže vreme ne pita ni o čemu na televiziji, već da sve glavne odluke donosi generalni direktor KCN televizije Vladan Mitić, za koga se veruje da bi ovih dana trebalo i zvanično da preuzme novu funkciju na Prvoj TV“

Dosadašnja generalna direktorka Prve TV Manja Grčić danas je zaposlenima na toj televiziji poslala oproštajni imejl u kome je navela da je “došlo vreme za novi početak”.

“Došlo je vreme da nam se putevi raziđu i da krenem svojim putem dalje. Bila je čast raditi sa svima vama i nadam se da ste pod mojim vođstvom bili ponosni na svoj rad jer smo postigli mnogo. Pred vama su veliki izazovi, ali ono što ne smete da zaboravite jeste da ste baš vi ovde zato što ste najbolji u svom poslu”, navela je Manja Grčić u tom imejlu, u koji je VOICE imao uvid.

Izvor blizak rukovodstvu Prve TV rekao je za VOICE da se Manja Grčić već duže vreme “ne pita ni o čemu” na televiziji, već da sve glavne odluke donosi generalni direktor KCN televizije Vladan Mitić, za koga se veruje da bi ovih dana trebalo i zvanično da preuzme novu funkciju na Prvoj TV.

Krajem prošle godine, Prvu TV i TV O2 kupila je korporacija Kopernikus za 180 miliona evra.

Manja Grčić važi za jednu od najuticajnijih žena u svetu medija. Bila je zamenica direktora Foks (Fox) televizije u Srbiji, generalna direktorka Televizije B92, kao i generalna direktorka Antena grupe za Srbiju i Crnu Goru.

Izvor: voice.org.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime