Marinika Tepić: „Školski primer elitne prostitucije i podvođenje žena u Jagodini“!

0
236

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da ima više svedoka da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio maloletnice i žene u Jagodini. „Ne bih sebi dozvolila da rizikujem sa jednim iskazom i sa tako velikom temom koja bi srušila svaku vladu, naravno da imam više svedoka“, rekla je Tepić, i u Novom danu pročitala još jedno svedočenje.

Kako je rekla, mnogo je svedoka tokom svih ovih godina i to se nije moglo lako prikriti.

„A ceo taj manir domaćina-gazde, cela taktika tih simpatičnih gazdinskih odnosa prema stanovništvu Jagodine, po mojim saznanjima kreirala se atmosfera da se svi osete kao deo porodice i da time bude teže da neko kaže Palma je uradio ovo, jer taj scenario stvaranja privatnog grada i zaduživanja, kada vodi decu na ekskruzije, studente, šta će čovek od toliko godina da voda negde. Time se oni navikavaju na njega, građani se anesteziraju zbog tih manira koji nisi u slučajni i onda se time stvara zadrška kada treba da se kaže ovo nije u redu“, ističe Tepić

Potpredsednica SSP je pročitala i još jedan iskaz, kako je rekla, „funkcionera koji je tome svedočio godinama, od mandata 2008. do sada“, sa, kako navodi, brojih „političko-privrednih“ putovanja u Paraliju, Beč, Rim, Pariz.

„Šema je uvek ista, proslava nečega uglavnom uz estradne zvezde – Cecu, Đanija, Acu Lukasa, oni su mamac. A kada se zvanični deo završi oko ponoći, na posao stupaju animir dame. Na putovanjima ih je bilo po nekoliko, putuju sa našom delegacijom i uočljive su svojim izgledom i garderobom. Neke su iz Jagodine, ima ih koje formalno rade u javnim preduzećima, recimo u JP Standard i iz okolnih sela, a sve koordinišu Palmine sekretarice. Naravno, ne iz svoje glave. One ih zovu, određuju koja gde i kome ide posle otvorenog dela slavlja. Među najredovnijima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović, koji jeste čovek u poodmaklim godinama ali, svedok kaže, sve je to viđao svojim očima. Mesta u Jagodini ii okolini ima više, među aktuelnijima je klub Tigar u kome postoji ljubičasta soba za to. Sa zaključkom da je ovo školski primer elitne prostitucije i podvođenja žena“, pročitala je iskaz Marinika Tepić.

Da Vas podsetimo:  Danilo Koprivica - „Dosije KATARˮ

Ona je ispričala i da za takozvane „telefone za druženje“ postoji svedok, koji je ispričao šta se dešavalo.

„Imamo snimljenog svedoka koji objašnjava situaciju kada je došao na razgovor, on vrlo jasno objašnjava i ponudu telefona za druženje, kako sam kaže. Ja sam sve citirala“, kaže potpredsednica SSP.

Navodi da joj se obraća veliki broj građana i da je počelo da pristiže puno svedočenja.

„Obraćale su se i žrtve, deo je u inostranstvu i one su hrabrije, jer nemaju fizički strah od ugrožene bezbednosti, ali ima svedoka i iz Jagodine“, kaže Tepić.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime