Marš za Australiju – AUT Rio Tinto!

0
161
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Vesna Lalić/Nova.rs/Goran Srdanov/Nova.rs

Ogromna virtualna avionska karta za povratak u domovinu s ispisanim imenom putnika: Rio Tinto, polazne tačke leta: Srbija i destinacije: Australia, doneta je juče pred veleizdajničke institucije “naše“ države. Narod je rekao svoje. On ne dâ da se 30 000 ljudi preseli, najplodnija zemlja iskopa i zatruje radi nekih 300 radnih mesta i dobrobit “investitora“ koji ima bezbrojna kriminalna dela i strašne ekološke afere po celom svetu u svojoj istoriji nešto dužoj od jednog veka.

Još na samom mestu osnivanja, na španjolckoj reci (rio) Tinto, ovo preduzeće je 1880. godine, poybijalo dve stotina sopstvenih radnika jer su se žalili na uslove rada i zagađenje koje ih je ubijalo – s vojskom su ih u krvi zagušili i takvu istu nasilničku politiku nastavili za svo vreme svog sramnog postojanja. Zadnja afera: rušenje 40 000 godina stare pećine koja je važila za svetinju Aboridžena. Nepoštovanje istorije kao i nepoštovanje ljudskog života, jeste tipično za ovu bednu firmu kojoj osim profita ništa nije sveto. Svoje rudnike uranijuma po Australiji i svetu, karakteristišu brojne tragične priče njenih radnika – deformisana deca se rađaju onima koji kopaju za njih (Perth, Western Australia); kanceri se prebacuju na osiguranja ako ih radnici i imaju… deca po Južnoj Americi se koriste za najteže poslove za koje nisu dorasli i ostaju zanavek hendikeparani ako prežive uslove rada koje ovaj monstrum nameće. Isto toliko koliko su ta deca profitirala od izvanrednih prirodnih bogatsva njihovih prebogatih zemalja sunčane Južne Amerike, toliko bi i naša deca i deca naše dece “napredovala“ – ni pare ne bi dobili od 250 milijardi koliko se skriva ispod naših pejzaža. Identična beda i identičan otrov bi ostali, da smo im dali pravo na “investiciju“! . Gde god su stavili svoja stopala i rudarske alatke, otrov je ostao a narod zatovan, opljačkan… ostao u najcrnjoj bedi, bolesti, jadu. Iza sebe, ostavili su i građanski rat na Papaji Nju Gvineji – ekološki ratnici protiv koruptnih plaćenika Rio Tinta se međusobno ubijaju i dan danas na tom rajskom ostrvu, pretvorenom u pakao, a koje je bilo netaknuto pre dolazka ovih bezkrupuloznih australijanskih robovlasnika. Lista njihovih nedela je predugačka da bi se o tome gubilo vreme i pisalo. Na Internetu se može sve naći.

Da Vas podsetimo:  Zaslužili smo

Ovde, Herojstvo našeg naRoda vredi da se opiše. Kao jedan, ustade Srbija, a AV ustuknu. Prelepa naša zemlja je sačuvana. Prvi put – vlada je popustila. Bar za sada.’ ‘Običan“, naš junački pravedan narod progovori. Karta za proterivanje Rio Tinta jeste u ovom momentu, kad je naš Đoković izbačen iz Australije – pravi odgovor: Marš ! Ponosno srBsko, narodno ! fašistička Australija gde je satanska crkva jedna od najjačih organizacija – jeste najbolja lokacija za ove kriminalce kojima je genocid biznis. Kao baka Coka koja se rešila jednog takvog, narod se oslobodio ove napasti koja se hvali svojim milijardama – s 80 milijarda stoje na drugom mestu u svetu po obimu “biznisa“. Arogancija im je deo karaktera s kojom tretiraju sve druge s prezirom, a naročito nas Srbe i Ruse.

Videsmo s kakvim prezrenjem australijske sudije govore o našim srBskim, to jest Novkovim dokumentima i našim zakonima – rugajući ton im je konstantan pri svakoj pomeni naših institucija. Juče je australijanska publika i ruskog tenisera, Medvedeva, tretirali na isti bedan način. S obzirom da je anglosaksonska “kultura“ poznata kao “superiorna“ a njihov jezik bez deklinacija, bez reči čast (honor / honour nije to), bez reči za pravdu (justice nije isti pojam kao kod nas)… se nameće celom svetu, ta njihova arogancija ne čudi. Ali, vređa i te kako! Iako su poubijali stotinu miliona uređenika Amerike, čedrdeset miliona Indijaca u Indiji, pola Afrike kroz kolonizaciju i ropstvo, oni veruju da su superiorni i da moralni slovenski svet koje nazivaju “sleivs“ to jest “robovi“ ili “sluge“ (“servi“ na portugalsko-latinsko papskom jeziku) jeste njima podređen. Nisu sposobni da vide svoju bedu pored svih gomila dolara, zlata i pokradenih dijamanata. Moraju da nas gaze kako bi njihov svet opstao takav bedan kakav jeste – nasilan, ne-prirodan, bolestan, jadan… Mi ih podsećamo na normalnost, na njihova sopstvena zlodela i u dodiru s našim svetom oni mogu samo da naslućuju šta je Pravda, Čast, Gostoprimstvo, Milost… Upravo su stigli dotle da zamenjuju i reč majka* za “biće koje menstruira“/“telo koje rađa“ kako bi njihove bolesne rodne ideologije postavile temelje za novo, još bolesnije društvo gde i poRodica nestaje, da bi njihovi pedofili preuzeli totalnu kontrolu nad duhovnim vrednostima — mesto za kardinale kao što je Pell.

Da Vas podsetimo:  Sunovrat lekarske etike u Srbiji – Quo vadis Tatjana?

Veleizdajnici koji su istraživanja vojske Jugoslavije, prodali kriminalcima iz Rio Tinta da odgovaraju. Dok domaćini ne dođu na vlast da proglase okupaciju Kosova i ponište ugovore s fašističkom Evropskom Unijom**, ponište sve štetne ugovore, proteraju američke imperijaliste s naših prostora – nikom se ne sme davati naša blaga. Ona su za našu decu i neka bolja vremena.

Resetovanje vrednosti, jezika, kulture, mentalnog zdravlja je vrsta duhovnog rata koji je upravo u toku. Mi moramo da ga dobijemo, taj rat- imamo reči Istine. S našim kalendarom koji broji 7530 godina, našim istorijskim iskustvom s okupatorima… mi možemo da pljunemo na njihove dolare i pokradena s krvlju poprskana blaga. Naš pojam Pravde nam to dozvoljava. Naša Istina i Čast nemaju alternativu.

Vreme je da naše paradigme vode svet: https://ćirilica-skc.srb/o-vidovdanu-dr-med-jasmina-vučić-peev/

A i naš jezik, perfektan, harmonizovan s Prirodom i s Istinom, treba njima, da bi se očevečili. Neka ga uče. Australijanici da uče od nas i Novaka. Ne samo ekologijy, kulturu etičke zajednice, lingvistike, nego i spoljne politike: da znaju – Kosovo je Srbija.

*https://www.rt.com/uk/542475-gender-inclusive-language-perinatal-services/https://www.dailymail.co.uk/news/article-9651333/Stonewall-tells-employers-not-use-mother-say-parent-given-birth-instead.html

**http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.htmlhttps://www.kmnovine.com/2019/02/EU-prasina.html

Autor: Dr med Jasmina Vučić-Peev

https://borbazaistinu.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime