Medenica: DR Stefanoviću, uhapsite čitavu planinu!

3
5682

Ma, bravo za odlučnu reakciju Stefanović dr Nebojše, izabranog lekara opšteg ludila, i rasturanje “terorističkog” kampa na Zlatiboru, bravo!

Da se ja pitam- trebalo je uhapsiti čitavu planinu, privesti svaki bor na saslušanje, svaki kamen, svako grlo stoke, bre, sve je to meni sumnjivo, sve to radi na kršenju ustavnog poretka, krave naročito- neće to za sendvič i flašicu vode ni repom da mrdne, no…

Dakle, doktor Stefanović je pod okriljem noći razbio dobro utvrđeno terorističko gnezdo, zovimo to i kampom ako hoćete, u kojem se nešto dece obučavalo za najmonsruoznija nepočinstva: snalaženje u prirodi, pružanju prve pomoći, samoodbrani i onome najstrašnijem od svega- ljubavi prema Srbiji i Rusiji, daleko bilo, pu-pu-pu…

Ej, bre, pa zar da nam tamo neko obučava decu kako se voli Srbija, šta je rodoljublje, i kako je neraskidivo bratstvo dva Božija naroda, kad vlast već godinama čini to isto, samo nešto drugačije…

Ako je nešto vlast pokazala do sada to svakako jeste da imaju odlično utrenirane jedinice pod fantomkama i sa “bejzbolkama” za brza i efikasna dejstva gde god to zakon nalaže, a zna se ko je zakon u ovoj državi, Justicija nema ništa s tim?!

Ako vlast nije obučila dovoljno “dece” da se samoodbrane od nasrtljivih i gladnih penzionera, novinara, tehnoloških viškova, socijalnih slučajeva… ne znam ko jeste, vala?!

Šta, bre, ti Milane Stamatoviću zamišljaš- da nam decu, pa još uz saglasnost roditelja, pa još i sa prefiksom SRPSKO-RUSKI kamp spremaš za subverzivne aktivnosti: ljubav prema otadžbini, zavetu da je Kosovo i Metohija bilo, jeste i biće doveka- Srbija, da znaju kako da pomognu drugima i odbrane sebe, a..?

Ne može to moj Milane, ne može tako, barem ne u državi reda i poretka gde se zna ko kosi a ko fantomke nosi…

Da Vas podsetimo:  Nemoralna ponuda

Pa, molim vas lepo, jeste li čuli da je još negde na kugli zemaljskoj praksa da se deca sabiraju u ovakve kampove, osim u Rusiji, Americi, Kanadi…

Dobro, to u Americi i Kanadi je legitimno, ali ovo s Rusijom nije u redu, pa nećemo valjda da nam deca odrastaju u ubeđenju da nam je Rusija na srcu pored toliko civilizovanog, divnog, mirišljavog i naprednjačkog, pardnog, naprednog zapadnog sveta?!

Pa šta ako su naše generacije još u školi imale predmet Opštenarodna odbrana i ako smo odvođeni na strelišta, bez razlike muško ili žensko, i vežbali gađanje iz onih tandžara što iščaše rame- druga su to vremena bila, a i nismo bili deca, osim što jesmo, ali…

Ovo je čist i nedvosmislen terorizam i policija je odlično reagovala!

Svaka čast Stefanoviću, zaista! Odlučno kao i u Novom Pazaru kada su marširali mladi handžar- gorani, kao u Bujanovcu kada se četiri dana spaljuju srpske zastave i proslavljaju dani “Komandata Lešija”, vođe krvolokola koji su nam kasapili vojsku i policiju u Preševu, Bujanovcu i Medveđi, ili kao na Pančićevom vrhu kada ste junački opkolili i srušili onaj nelegalni objekat “nepoznatog” porekla!

A, nije još srušen, a ja ubeđen da je uveliko zatravljen, no to ne menja na suštini- na Zlatiboru je država pokazala odlučnost da se obračuna s “terorizmom” u pelenama, a na Pančićevom vrhu…

Pa, tamo realno ne mogu ništa, velika je nadmorska visina, nemoguće je forsirati planinu usiljenim maršem, a i objekat nema nikakvog prefiksa SRPSKO- RUSKI, tako da realno i ne predstavlja neku opasnost po državno uređenje i ustavni poredak!

Polako, planina po planina, doći će i Kopaonik na red!

Prvo Zlatibor, pa Zlatibor, onda Zlatibor i na kraju Zlatibor!

Ima ko u ovoj državi, rekoh, da obučava “decu” kako se navlači fantomka i poteže “bejzbolka”!

Da Vas podsetimo:  Srbija, Rusija, Milošević, Putin – sličnosti i razlike

Ima ko da ih usmerava ka pravim vrednostima, nisu “Parovi” i “Zadruga” zaludu osmišljeni da od dece naprave ljude vrlina, časti, morala i rodoljublja!

Sve ostalo se može i mora smatrati terorizmom, a ponoviću- ja bih uhapsio čitavu planinu na Stefanovićevom mestu!

Sve je tu meni sumnjivo- one krave ponajviše, uskopisti se to i zariče na svaki pomen vlasti, neko ih je tome naučio, mora da negde u potaji Zlatibora postoji kamp i za subverzivnu obuku krava, pročešljao bih ja to još malo, pritisnuo svaki bor dok ne prizna, doktore Stefanoviću, izabrani lekaru opšteg ludila…

www.in4s.net
Izvor:Kaleidoskop

3 KOMENTARA

 1. Вила Равијојла је крива за све! Она руши, јер је љубоморна на тонажу Зокси Грокси 🙂

 2. Мој камп
  Решили ми тако да кампујемо, ја, Никола и Дамир, у Румунији, нисмо се обазирали на упозорења, да туристи, могу ненадано да налете на самог грофа Дракулу, а он кад уједа, нема да осетиш, ко кад те комарац, уједе, боље рећи, мачја бува.
  И тако разапели шатор, ми, ја на немачком, написао: мој камп,да не провале да смо из Србије, него као са Запада, Немачке, па да они мисле да сам под утицајем прочитане књиге :Мајн Кампф, неки не дај боже, далеко, било, пу, пу, нео-нациста.
  Шпрехензи дојч!?-
  -Упита ме једна плавуша. Видим да је Румунка.
  -Тражи да припали цигарету!!?
  -Пушење, није дозвољено, на педесет метара од замка, може неко да направи пожар.
  Ми понели, од музике, касету, Бобана Пиромана,:“Усне боје вина“, а она нам тражи још да припали, ту код шатора, где је мој камп.
  -Ма иди бегај сестро мислим се. –Оћеш да нам Румунску милицију, накачиш на врат.
  -И ништа, легнемо ми тако да одморимо од далеког пута, мислим они од Новог Сада, а ја од Лесковца, мени ми сан на очи одма дође ко кец на десет, а они, нешто бла, бла, трућ трућ
  И ето нешто ме уједе.
  -Пази бре, Дуленце, каже ми Никола…
  -Гроф Дракула!!!
  -Који бре дракула!?-зачуђено ћу ја.
  -Па онај чувени.
  Али Дамир, га тресуну с неком књижурином, по глави, и он се онесвести…
  -Сво троје га свукосмо, мислим, маску, погледамо му документе из џепова…
  -Кад оно Румун, ради за кинту, препада тако, туристе, ови му дају лову, и ем што пеца где је забрањено, па продаје на пијаци у Букурешту рибу, ем препада туристе, да би било што аутентичније.
  Ми тако узнемирени, и исрпепадани, растурисмо, мој камп, у близини дворца грофа Дракуле, пре тога, наравно дојавимо милицији Румунској, они долете, за тили час, и овог несрећника, само потапшу по рамену, а нас умире, да је то нормална, туристичка, атракција…и да се не узбуђујемо превише.-Успут, нам прегледају, папире, као технички преглед је сасвим у реду, гуме летње нису ћелаве, штоп светла. Ћути, да је нешто фалило, да нас одеру.
  -Драли би се до Новог Сада. Људи, помагајте!!!-каже ми Дамир.
  И тако, ето, ми носимо лепе утиске, са одмора, у Румунији.
  КРАЈ

 3. Kada sam procirao da ce Stefanovic da hapsi planinu prvo sto sam pomislio je vest da su agenti BIA-e poslati u Grdlicu da uhapse brdo koje je srusilo koridor.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime