Medijski mrak. Tvorci tog mraka su medijski komesari žutog kartela i ološ elita.

0
1254

2014-10-22_020110Nikad u Srbiji nije bio ovakav medijski mrak. Tvorci tog mraka su medijski komesari žutog kartela i ološ elita. Niko nema snage, ili ne zna, ili neće, ili je svakoga baš briga da spozna tu istinu pogubnu za stanje svesti i sudbinu naroda na prostoru Srbijice. Kao da vlada pravilo: ja imam slobode koliko mi treba, a svako kome treba nek se bori za sebe – ja mu neću pomoći. Takav način razmišljanja doveo nas je u situaciju koju je srpski pisac, Brana Crnčević, opisao rečenicom: “Ljudi, najebali smo!“[1] Dok je nju izgovarao (2007.) Brana Crnčević pored njega je sedeo Aleksandar Vučić.

Ramo, Ramo brate moj

Arbanasi su Srbe do nogu potukli u medijskom ratu, ponizili ih tako da su oni sada bramani a Srbi parije. Već 50 godina Srbi gube sve ratove pa i medijske. Istu pesmu na srpskim medijima slušamo isto toliko godina, neke face već pola veka nam sole pamet i klonirali su već nekoliko generacija naslednika tako da su porazi u budućnosti i dalje zagarantovani.

Prvo je usledila “šarmantna i inteligentna provokacija“, pa šovinistička reakcija “srpske javnosti“.[2] Posle Raminih 12 činjenica[3] povodom utakmice Albanija-Srbija (14.10.2014) trebalo bi da je svakom jasno da je ceo slučaj dobro isplaniran i da su Srbi namagarčeni. Arbanasi su radili sve kako je trebalo da rade, a Škije su radile sve kako ne bi trebalo da rade. Posle provokacija na koje su Srbi naseli, po ko zna koji put, odmah su se oglasila udruženja i organizacije da zaštite Arbanase koji Srbe ničim nisu provocirali. Stradali su pekari i pekare u Vojvodini. Kao po pravilu.

Ima li veze poseta Vladimira Putina sa fudbalskom utakmicom? Da li su Arbanasi sve sami smislili i sproveli? Ko bi u tome mogao da im pomogne?

Da Vas podsetimo:  Kome idu pančevački konkursni milioni: Prednost za kršenje Kodeksa...

Ramo, Ramo je Srbe porazio i ponizio u fudbalu. To je prvi slučaj. Drugi slučaj, drugo medijsko poniženje mogla bi da bude poseta Rame Srbiji.

Dok Srbi trpe ovakve medijske poraze i poniženja šta rade njihovi medijski i marketinški moćnici i čarobnjaci? Zašto sad ne pokažu svoju medijsku moć u korist otačestva? Ili je možda koriste za račun nekoga drugog? Jesu li oni stvarno medijski čarobnjaci ili paraziti koji isisavaju sokove iz budžeta na svim nivoima i iz javnih preduzeća?

Licemeri

Dok Srbe Arbanasi ponižavaju, šamaraju, teraju šegu s njima, žuti kartel i ološ elita koji upravljaju medijskim mrakom organizuju rasprave u kojima bi trebalo da budu prikazani kao žrtve (medijskog mraka). Podmuklost je najgora ljudska osobina! Oni koji su ljude proganjali i proganjaju kao političke protivnike i neistomišljenike, oni koji su ljude proglašavali kriminalcima, a sud ih oslobađao krivice, oni koji su vodili histerične medijske kampanjebivših predsednika, oni koji su podsticali narod da uzima zelenaške kredite (uzmeš kredu i sve je u redu), oni koji su mesecima plašili narod, prvo, od ptičijeg gripa, zatim od svinjskog gripa, oni koji su nas svako veče izveštavali da je negde ispario neki otrov, oni koji su nas svakodnevno obaveštavli da imamo idealnu demokratsku vlast dok su dugovi vrtoglavo rasli i više ne mogu da se vrate, sada su čisti kao suza, kao svinja kada se okupa u blatu i traže da zadrže stečene pozicije uprokos tome što su oni koji su ih doveli da to rade trenutno izgubili poverenje građana.

Čini se da se Srbi ponašaju kao nekadašnja liderka JUL-a: mi nismo izgubili medijski rat, jer ga nismo no vodili! Da li postoji neko ko je dužan da radi na boljoj medijskoj slici? Imaju li Srbi pravo na svetlost?

Da Vas podsetimo:  Posledice odluke Saveta EU da hitno obustavi distribuciju ruskih državanih medija - RT ("Raša tudej") i "Sputnjik" na teritoriji cele EU osetila se i u Srbiji.

I da završim sa Branom Crnčevićem:

“U tamnoj noći moj se život sivi

Učite na meni kako se ne živi!“

Dragan Kolarević

Vidovdan

_______________________

Napomene:

[1]https://www.youtube.com/watch?v=6slMrlLUbc4

[2]http://www.kurir-info.rs/vesti/vlasi-zastava-albanije-je-sarmantna-i-inteligentna-provokacija-clanak-1590230

[3]http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=17&nav_id=912926

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime