Mentalno razgibavanje: Vučić-Dačićeva cenzura? Mrak nad Srbijom!

1
1929

Eto šta ti je demokratija u Srbiji. Vlast moraš samo da hvališ. Ni u kom slučaju ne smeš da kudiš autokratsku elitu, niti da s njima zbijaš šale. U suprotnom, zna se – odlaziš u mrak! A možda se i Kurc naljutio, ko zna?

Ili je u pitanju ovo „Razgibavanje“ od ranije: Priča o navodnom Vučićevom venčanju.


U međuvremenu, stigao je demanti Aleksandra Vučića. Telegraf.rs piše:

– Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept – ističe se u saopštenju Aleksandra Vučića

Na vest da se emisija “Razgibavanje” neće emitovati na radiju B92 do 13. januara 2014. godine, oglasio se i vicepremijer Srbije, Aleksandar Vučić.

– Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju ili ukidanje bilo koje emisije na Radio-televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept – ističe se u saopštenju Aleksandra Vučića.

Kako se dodaje, ukoliko bi poznati voditeljski dvojac nastavio da radi, bar bi jedna laž koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke i njega bila otkrivena.

– Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije “Razgibavanje” nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena – navodi se dalje u saopštenju.

Da Vas podsetimo:  Progon Srba u Rijeci 1991

Ranije danas, voditelj “Razgibavanja” Darko Mitrović rekao je za Telegraf da je problem nastao zbog političke teme koju su u svojoj emisiji najavili.

like-button.net here

wordpress-themes.org here

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime