Mi, Srbi sa KiM, još čekamo

0
931

spontano-okupljanjeU ovom trenutku u Zubinom Potoku se čuju sirene za uzbunu!

Narod se ne odaziva… Opravdano!

Izdajnička vlast je potpisala svaki papir na kome je sadržana izdaja, u zamenu za ŠIPTARSKI NOVAC koji se nekontrolisano troši po Zubinom Potoku, a sada kada su šiptari krenuli ka Zubinom Potoku da vide i obiđu gradilišta gde im se i kako troši novac, šiptarski gradonačelnik i njegova janičarska bulumenta na “vlasti“ u Zubinom Potoku bi da malo izigravaju Srbe, pa uključivanjem sirena za uzbunu pozivaju narod koji su IZDALI i PRODALI, da izađe na ulice i tako prikrije njihovu pljačku!

Međutim, narod se ne odaziva!

A i zašto bi kada je sve uništeno, kada je sve obesmišljeno zarad ćara ili koristi nekolicine bandita i lopova koji su pristankom na izdaju zaseli na vlast po zakonima „države Kosove“!?

Ne brinu oni zbog Zajednice srpskih opština, koju su takođe narodu podvalili, već zbog para koje kradu a još nisu uzeli sve a situacija preti da se to prekine i zaustavi pa se narodom poštapaju!

Zamislite… na primer, na ulici pored moje kuće šiptarskim novcem postavljaju ulično osvetljenje kako bi nam noću osvetlili prilaz kućama, koje su pre toga, potpisivanjem izdaje, praktično prodali šiptarima, mimo naše volje! Zamislite kakav je to banditizam!

Ali samo polako… Platiće oni zbog toga. KAD TAD !!!

***

Ovako smo govorili, mislili i radili! (19.12.2012.)
A gde smo danas!?
Sunovrat traje… I traje… I njegov kraj se ne nazire!

***

Mi Srbi sa KiM još čekamo da nastavite tamo gde su nas zaustavili, tj. da u Beogradu završite našu borbu i srušite izdajnički režim!

Protest protiv ultimatuma iz Brisela, Beograd 08.04.2013.

Saša Kasalović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime