Milanović odgovorio Majkama Srebrenice: Izjave vam piše Bakir Izetbegović, vi ste politička organizacija

1
55

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je danas saopštenje koje su mu, povodom njegovih izjava o Srebrenici, uputile Majke Srebrenice.

Foto: Snimak ekrana/Jutjub/Predsjednik Crne Gore

Milanović je rekao da im je to saopštenje napisao predsednik SDA Bakir Izetbegović, prenosi ATV.

 

„Bakir Izetbegović hvali se pred kamerama da im piše to saopštenje. Zadnje saopštenje na Twitteru je moralna katastrofa. Od ovog trenutka je to za mene još jedna politička organizacija“, kazao je Milanović.

Potom je nastavio, rekavši da „ko je to pisao iz SDA je rekao dobru stvar“.

„Ja sam fašist koji suspreže u sebi to 20 godina, a zapravo sam demokrat. Borio sam se za prava svih manjina, pa i bošnjačke. I onda napišu da ja glumim demokratu, ali da sam fašista. Moje mere i ponašanje su demokratski, ali kritičan sam prema svima“, dodao je.

Milanović je nakon poruke Tužilaštvu BiH da mogu „puvat“ isprovocirao Majke Srebrenice koje su mu uputile pismo.

„Poštovani predsedniče Republike Hrvatske, jadno je i bedno da jedan predsednik države „koja je članica svih organizacija u kojih BiH nikad neće biti“ sebi dozvoli ovakav vokabular. Živi Vi nama bili“, sa potpisom i pečatom Munire Subašić i Murata Tahirovića.

Profil na Tviteru Majke Srebrenice koji nije verifikovan, niti ga prate značajnije ličnosti i udruženja objavio je ovo pismo, ali dan pre 9. novembra objavili su tvit u kojem kažu da je Zoran Milanović fašista koji glumi demokratu.

1 KOMENTAR

  1. Zabrinut sam za Milanovića . Ovo mu kolektivni zapad teško moze oprostiti. Natjerali su Hrvate u BiH u federaciju sa muslimanima, čistom silom . Koji je rezultat ?? Dozvolili su muslimanima da se sluze „trojanskim konjem “ Komšićem , protiv Hrvata u BiH…….! Svojom izjavom, Milanović je priljepio vruću šamarčinu bošnjacima, a zasvrbiti će obraz i sve zapadnjake koji se bave sa BiH. Na blamazu kolektivnog zapada oko slanja visokog predstavnika, koji to pravno formalno nije, nadovezuje se i blamaza haškog tribunala u vezi kvalifikacije genocida i izpolitiziranim i vrlo aktivnim „Majkama Srebrenice“ !! Američki i zapadnjački protektorat kolonijalnog tipa – BiH, dosigla je nivo neodrzivosti.
    Trazi se racionalno i trajno rešenje !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime