MILOŠEV “KOBAC” NA SKUPU: Vučević laže da nije organizovao neprijavljeni skup SNS

0
2382

SKbu55yGradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević demantovao je navode da je učestvovao u bilo kakvom planiranju i aktivnostima Gradskog odbora Srpske napredne stranke povodom prekidanja skupa Demokratske stranke. 

Komentarišuće prekidanje konferencije za medije koju je organizovala Demokratstva stranka, gradonačelnik Novog Sada i predsednik novosadskog odbora SNS, Miloš Vučević, istakao je da je “vodi ozbiljne razgovore na sastanku u svom kabinetu” dok se odvijao skup opozicije na Trgu slobode. Dodaje je da okupljanje pristalica SNS on niti je organizovao, niti je u njemu učestvovao.

– Kako jedni imaju pravo da se okupe, imaju i drugi. Smatram da bi bilo bolje da smo gospodin Krstonošić i ja razgovarali, nego da se bilo ko okuplja po trgovima. Svako ima pravo da ispolji slobodu mišljenja, ali je u ovoj situaciji delotvornije da političari neposredno razgovaraju i da postoji otvoren dijalog. Zato ne razumem bekstvo predstavnika Demokratske stranke od neposrednog razgovora, kao i ovaj način komunikacije, rekao je Miloš Vučević.

Inače, prisutni policajci rekli su novinarima da DS jeste prijavila skup, dok SNS nije. Ali, nikom ništa.

Dalje, Miloš Vučević kao predsednik novosadskog odbora SNS tvrdi da ni na koji način nije učestvovao u organizaciji skupa. Ko će poverovati u tu tvrdnju? Posebno je interesantno što se na fotografijama sa skupa mogu videli zaposleni u Gradskoj kući.

Ovde vidimo Nadu Kobac, portparolku gradonačelnika i Srpske napredne stranke u Novom Sadu, savetnicu gradonačelnika i šeficu kabineta gradonačelnika.

dKfCxqqInače, Kobac važi za gradonačelnikovu osobu od izuzetnog poverenja. Opsednuta je Milošem Vučevićem. To je više nego evidentno kada pogledamo njen Fejsbuk profil na kojem ima više fotografija Miloša Vučevića nego sopstvenih.

Dakle, ljudi iz Vučevićevog kabineta bili su na skupu, ali Vučević skup nije organizovao. Naprednjacima logika nikada nije bila jača strana.

Da Vas podsetimo:  Srbija po poštovanju radničkih prava sličnija Africi i Aziji nego EU

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime