Ministar odbrane keramičar!

2
2990

Redakcija Teleprompter.rs došla je do fotokopije pristupnice Bratislava Gašića, novoizabranog ministra odbrane, prilikom njegovog učlanjenja u Srpsku radikalnu stranku 2008. godine. Šta piše u pristupnici ostaviće vas u šoku!

bratislav-gašić-srs-pristupnica

NAPOMENA: Teleprompter.rs ne može da potvrdi autentičnost fotokopije. Procenite sami da li je reč o autentičnom dokumentu!

Prvo, bitno je primetiti da je pristupnica ispisana latiničnim pismom, što svakako nije u skladu sa radikalskom praksom.

U pristupnici, koja je ispunjena 23. aprila 2008. godine, navodi se da je Bratislav Gašić po zanimanju “keramičar” i da ima samo srednju stručnu spremu.

Međutim, njegova zvanična biografija, koje je objavljena na sajtu Istinomer.rs, navodi se da je on diplomirani ekonomista, zvanje koje je stekao na Univerzitetu u Nišu.

U zvaničnoj biografiji nije naznačeno kada je završio studije. Međutim, Dragan Đilas je protekle godine javno izneo sumnje kada je reč o o Gašićevoj diplomi. On je krajem marta 2013. godine u izjavi za Blic naglasio da je diplomirao 2003. godine.

sp-bratislav

Taj podatak se očigledno kosi sa podacima koji se nalaze u njegovoj pristupnici Srpskoj radikalnoj stranci. 2008. godine je naveo da ima samo srednju stručnu spremu.

Koliko je Gašić stručan za ministra odbrane?

Više od 20 godina vodi privatno preduzeće ”Santos”, u čijem sastavu funkcioniše Televizija ”Plus” i ”Santos” proizvodnja čaja, nat proizvoda i kafe. Pored toga bavi se i prometom derivata i vlasnik je dve velike benzinske pumpe. Bio je suvlasnik “Grand kafe”, jednog od najvećih srpskih proizvodnih brendova.

Istakuti je sportski radnik. Vodio je ženski odbojkaški klub ”Kruševac Santos” do Prve B lige, a četiri godine je bio uspešan direktor fudbalske škole ”Napredak”.

Privatnik sa diplomom ekonomiste sumnjivog porekla danas je ministar odbrane.

Da Vas podsetimo:  Dimitrije (13) na gitari peva o JUNACIMA SA KOŠARA, pesma boli

Očigledno da reč “ekspert” Aleksandar Vučić i ostatak naroda tumače na dva različita načina!

IZVOR: Teleprompter.rs / Blic.rs / Istinomer.rs

like-button.net here

wordpress-themes.org here

2 KOMENTARA

  1. ne bih da branim gašića,ali bih dodao,da je ranković bio abadžija,da broz nije imao zanimanje osim revolucionar,ili ti crveni terorista.ma ko da sve navede.a cigančić ministar vojske,ali ko da nabroji.znam bar pet keramičara koji su pametniji ali i pošteniji od pola skupštine.on je to šta je,ali šta sa onim lažnim doktorima,nije li to krivično delo-prevara,nije li to za gonjenje po službenoj dužnosti.eto tužioci su završili fakultete,pa ne rade svoj posao,a trebalo bi da hapse prevarante,ili su oni izuzeti od odgovornosti na osnovu škole.

  2. Ova vlada je totalni sunovrat kompletne Srbije. Narod jos nije svestan da je nesposobnjakovicima dao svoj glas ali mislim da ce se ubrzo osvestiti kada pocnu raznorazni keramicaari i megatrendovci da rezu plate i penzije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime