Ministar zdravlja „doktor smrti“?

0
2732

Vučić je narodu predstavio njegovu zamisao novog sastava Vlade. Međutim, malo građana zna da je njegov predlog za novog ministra zdravlja, Zlatibor Lončar, poznat kao “doktor smrti”. Evo i zašto.

direktor-urgentnog-centra-zlatibor-loncar-1355734320-242257
Prema pisanju Blica iz 2012. godine*, Lončar je označen kao saradnik vođa „zemunaca“ Dušana Spasojevića i Milorada Ulemeka Legije. Prema saznanjima “Blica”, “doktora smrti” hapsio je UBPOK, ali otpužbe o ubistvu nisu mogle biti dokazane jer nije bilo moguće izvršiti toksikološku analizu ubijenog.

O doktoru Lončaru na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića govorio je zaštićeni svedok Dejan Milenković Bagzi i iscrpno objasnio njegov angažman za zemunski klan.

Svedok Milenković tvrdio je za Lončara da je ubrizgavanjem injekcije ubio Veska Božovića, koji je bio na lečenju u Urgentnom centru 2002. godine, a koji potom tamo i umire. Osim Lončara kao Legijin doktor navodi se i Miroslav Risović kome se od 2003. gubi svaki trag, dok Lončar i dalje radi u Urgentnom centru.

– Oni su doktori smrti koji su zbrinjavali prijatelje “zemunaca”, ali i pomagali da protivnici odu na drugi svet – naveo je svedok.

O Lončaru su mediji i ranije pisali. “Blic” je imao uvid u izjavu svedoka Milenkovića, u kojoj on kaže:

– Posle pokušaja ubistva Božovića, došao je u Šilerovu doktor Risović. Dušan (Spasojević) se raspitivao da li će da preživi pošto je imao doktore koji su dokrajčivali žrtve da ne prežive, a kako mu je Risović rekao da će ovaj ostati živ, Dušan mu je rekao da dokrajči Božovića. Doktor Risović se dvoumio neki dan. Taj razgovor je vođen u kući sa Spasojevićem. On je slobodno pričao s tim doktorom, a onda je pričao i s doktorom Lončarom koji mu je rekao da on više nije hteo da Rileta čeka, jer se on uplašio, da izvoljeva i da je on dokrajčio Božovića – navedeno je na suđenju za ubistvo Đinđića.

Da Vas podsetimo:  Pretučen policajac u Nišu (VIDEO)

Lončar je 2006. posle navoda sa suđenja rekao: „Priča je totalno neozbiljna. Božovića niti sam video niti sam operisao, injekcije ne dajem ja.”

Ovaj čovek je stručan kadar Aleksandra Vučića i brinuće se o zdravlju čitave nacije!

teleprompter

* Blic (23.5.2012): „Nikolić slavio sa „doktorom smrti

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime