Ministri na privremenom radu u Dragačevu

1
1049

dveri-crvena-1-640

Iza nas je žestoko radna nedelja ministara u Vladi Srbije, koji su umesto da rešavaju nagomilane državne probleme uveliko u izbornoj kampanji u Dragačevu – razume se, o državnom trošku.

Dveri 640Dok Vojni sindikat Srbije tvrdi da su plate profesionalnih vojnih lica smanjene za 30% i traži reakciju nadležnog ministarstva, ministar Gašić se šeta po opštini Lučani i glumi poštara ministra pravde Selakovića koji je obećao da će Lučanima vratiti jedan sudski dan pošto im je oduzeo ceo Sud. Usput je ministar Gašić posetio i fabriku „Milan Blagojevićˮ, čisto da proveri da li su završeni spiskovi svih radnika koji su obavezni da glasaju za SNS pod prinudom da će izgubiti posao ako to ne učine. Na kraju je obišao i jednu socijalno ugroženu porodicu i dodelio pomoć iz nepoznatog izvora, zaboravljajući da je vlast SNS smanjenjem plata i penzija socijalno ugrozila sve naše porodice. Na kraju svoje posete Dragačevu ministar Gašić je održao smotru specijalnih jedinica SNS za upadanje po kućama i pritisak na birače. Koga, g. Gašiću, tim forama više mislite da prevarite?

Ministar Ilić neumorno i bez stida nastavlja kampanju po Dragačevu, iako je čitava istočna Srbija i dalje u vanrednoj situaciji, a građani u toj oblasti imaju niz nerešenih problema. To ministra Ilića uopšte ne interesuje. On je sad u kampanji protiv lokalne SNS sa kojom sedi u republičkoj vlasti i protiv Slobodana Jolovića sa kojim je u svoje vreme bio nerazdvojan. Pritom, ministar Ilić obećava saniranje problema reke Bjelice koji nije rešio za više ministarskih mandata, pa neko sada treba da mu poveruje da će to rešiti. Koga Vi, g. Iliću, više farbate?

Nedostaje još samo neki od ministara SPS-a, koje očekujemo narednih dana i koji bi ponovio najveće predizborno lažno obećanje koje se do sada čulo: da će SPS ako dođe na vlast u opštini Lučani zaposliti 2000 Dragačevaca?!?!?!?!? Do sada ste decenijama bili na vlasti i to niste uradili, već je pod vašom vlašću broj zaposlenih bio sve manji i manji. Koga Vi iz SPS više lažete?

Da Vas podsetimo:  Nepodnošljiva centralizacija Srbije

Ono što je posebno karakteristično, a ostalo je neprimećeno: niti jedna od ovih izbornih listi na vanrednim lokalnim izborima u opštini Lučani ne sme da izađe u javnost sa svojim nosiocem izborne liste i kandidatom za predsednika opštine. Listu SNS predvodi Aleksandar Vučić, listu SPS Ivica Dačić, a listu Nove Srbije Velimir Ilić. Gde su Vaši kandidati iz Dragačeva? Koga kandidujete za predsednika opštine? Hoće li Vučić, Dačić ili Ilić da budu predsednici opštine Lučani?
Pokret Dveri i izborna lista pod rednim brojem 3 „Dveri, poljoprivrednici i omladina za spas naše opštine – Milan Parezanovićˮ jedina je izašla sa svojim kandidatom za predsednika opštine i čovekom iz Dragačeva u nazivu liste, za razliku od svih drugih.

Poštovana gospodo na vlasti, izađite pred birače u Dragačevu sami, bez beogradskih ministarskih dahija, sa svojim kandidatima i programom, pokažite ko ste i šta imate da ponudite. Pokret Dveri je izašao sa svojim kandidatima i programom i spremno Vas čeka za sučeljavanje na bilo kojoj televiziji, kako bi narod video i čuo šta ko ima da ponudi. Ako uopšte smete da se pojavite na direktnom TV duelu, Vi ili Vaši ministri na privremenom radu u Dragačevu do 28. decembra.

Dveri

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime