Miodrag Zec i Saša Radulović: SUNOVRAT SRBIJE

4
1437

Emisija „Istinomer“ i analiza ekonomske situacije Srbije nasuprot tvrdnjama Vlade Srbije kako cvetaju ruže…

4 KOMENTARA

 1. PATOLOŠKI SRBOŽDER
  Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. Medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No glavni pomagači u stvaranju ovog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi da se lažima i klevetama održi na vlasti. Zloupotrebom iste Vučić stalno organizuje i dobija neregularne izbore. Opoziciji je zabranjen pristup. Tu je i sud koji sudi samo po njegovom diktatu, uglavnom se sudi njegovim neistomišljenicima. U tako stvorenom okruženju Vučić je počinio i najveća zverstva srpskom narodu u njegovoj istoriji. I tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio izdaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je koordinator svih tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća i eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Vučić je tako stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. I krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Srbija je danas obična pustara. Sve se ovo dešavalo pod njegovom šapom.
  Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu?
  Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Da li ti je to jasno? Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta…
  P. Sajdžo 2020

 2. SUNOVRAT SRBIJE
  Stiglo je vreme kada svi vidimo da je najveće zlo Srbije, upravo ta (došljačka) radikalna stranka sa njenim reptilima. Zatim SPS i Demokratska stranka. Za vreme njihove vladavine Srbija je potpuno izdata, opljačkana i rasprodata. A mi smo postali robovi sa najnižim standardom u Evropi, dok su zaduženja Srbije najveća u njenoj istoriji. To je neporecivo. Danas ovi goli zločinci nemajući nikakvih argumenata u odbrani. Ostalo im je samo da klevetaju kritiku i da dalje lažu ovaj dosta priprost narod. To su zločinci na slobodi. To rade uz strogu uzurpaciju medija i sudstva u Srbiji. Diktaturom brane da javna kritika i istina ne dopru u javnost. A onom ko slobodno misli, prete otvoreno i sa elementima fašizma. Znači doveli su nas do građanskog rata.
  Da bi Srbija opstala (ako već nije kasno) ona mora ovakve stranke pod hitno da zabrani i žestoko kazni, pojedince i smrtnom kaznom. Sva nelegalno stečena imovina mora da se vrati narodu, a za ostala krivična dela moraju da robijaju. Visina kazne da se određivati po hijerarhijskom redu. Kasarne moramo pretvoriti u zatvore jer kriminalaca ima dosta.
  Ako to ne uradimo mi nestajemo…
  P.Sajdžo Bogutovac.

 3. KRIMINALNI VUČIĆ

  Odmah na početku moram posebno da naglasim, da je Srbija danas nebrigom svih a posebno Vučićeve vlasti dovedena u vrlo teško-kolapsno stanje u stanje bankrota i nestanka. I kratak rezime svih proteklih događaja jasno govori samo jedno, da nam je komunizam teško oštetio mozak, i zato se mi danas teško snalazimo i u vremenu i u prostoru. Problem je što je komunizam u nama uništio sve ono nacionalno, patriotsko i ono što vredi. Potvrda izrečenog je stanje u kojem se mi danas nalazimo. Mi živimo u jednom pravom političkom haosu, gde je glavnu reč imaju izdajnici i pljačkaši Srbije. Ovo stanje i ovu najveću srpsku nesreću u svojoj istoriji, stvorio je i predvodi lično Aleksandar Vučić. On uništava našu istoriju i zemlju srpskog naroda a sud ne reaguje.

  Vučić je izdajnik koji je prekršio Ustav Republike Srbije i Briselskim sporazumom predao Kosovo Albancima. To je uradio dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 minuta. Njegove su reči upućene onom zgranutom narodu u Kosovskoj Mitrovici: “Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju”. On je prve Srbe postavio u Kosovsku vladu, a u drugom mandatu Srbi su napravili većinsku vladu čak i sa Haradinajem.
  Glavni pomagači su mu bili Marko Đurić (stvorio Jarinje) i Ivica Dačić (obećao Kosovo), a dobro su mu duvali u leđa; Drašković, Čeda i Čanak. Jedini protivnik mu je bio Oliver Ivanović i videli smo kako je on završio.

  Vučić je jedan veliki i pljačkaš koji je organizovao i predvodio jednu od najvećih pljački u srpskoj istoriji. Za vreme njegove vladavine sav srpski kapital je prešao u ruke stranaca, tako da Srbi nemaju više ništa vredno u svojoj Srbiji. Para nigde nema a Srbija je postala jedna obična pustara u kojoj žive Srbi sa najnižim standardom u Evropi. Ćuti se da je pokradeno i 38 tona zlata u Bazelu. Tabakovićka reče da joj to nije poznato!? Ponavljam to je istorijska pljačka Srbije koja nije zabeležena u našoj istoriji.

  Vučić je jedan veliki i lažov i obmanjivač, koji celo vreme laže i obmanjuje srpski narod. On nikada ne govori niti dozvoljava debate šta radi. Sve govori da on patološki laže, i da je krajnje vreme da potseti psihijatriju, koja će lako da mu postavi dijagnozu i terapiju. I ukoliko se utvrdi da je on svesno lagao srpski narod, on se mora uputiti na doživotnu robiju. A ukoliko se utvrdi da je nesvesno lagao onda se mora uputiti u ludnicu. Drugog nema, i taj se problem mora tako rešavati. Po meni je on jedan, namerni, sumanuti i drski lažov i obmanjivač.
  Postavljam pitanje narodu! Koje je svoje obećanje ispunio Aleksandar Vučić? Nijednoo…
  Samo lažovi mogu da kažu da Vučić govori istinu. Toliko o Vučićevim lažima…

  Što se tiče opozicije Srbija je nema. Ovi što glume opoziciju svi su već viđeni. I mnogi od njih su nam od ranije poznati po novčanim transakcijama i uništenju Srbije. I svi oni zajedno više brinu kako da sačuvaju deo svog kolača, nego o problemima građana. Iz tih razloga ona izlazi na izbore za koje zna da če izgubiti.Kao takva ona je samo poslužila ovoj vlasti da napravi rijaliti skupštinu i dalje nastavi zezanje ovog naroda. Od takve opozicije ne može biti opozicija, za narod je bolje da je nema.
  PRAVA OPOZICIJA BI TRAŽILA SAMO OSLOBAĐANJE MEDIJA, što bi dovelo do pada ove kriminalne vlasti. Sumanuti to ne videee…
  Zbog ovakvog statusa opozicije, nama je suđeno da budemo jebani pa nam gaće same spadajuu…
  Ovo vam piše čovek koji nije nikada ni prekšajno ni krivično kažnjen, ali jedini koji hoće da vam ukaže na vaše prave probleme… Hvala…

  P. Sajdžo Bogutovac.

 4. Зец је све сажео у три речи: Србија живи на смањивању. То је као тело које у недостатку хране почиње само себе да једе. Прво оду масна ткива, па су на реду мишићи. Србија тренутно једе своје мишиће, а кад се дође до костију ту је „Good bye Charlie“, илитига „Ћао нема више“. Постаје европска вукојебина, Албанија нашег доба, без иметка, културе, снаге и достојанства – баш оно што су Немци и Англосаксонци одувек желели…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime