“Mitrovčanin” Tomislav Janković – rijaliti zvezda srpskog političkog neba!

0
823
Foto: printscreen

Kako se to moglo i očekivati, nakon nekoliko priloga na Sremskomitrovačkom portalu, pred takozvanim Mitrovčaninom Tomislavom Jankovićem, predsednikom lokalne gradske skupštine – otvara se izgledna politička karijera!

Iako bi zlobnici naveli da je stvarni uzrok tome njegova navika da se svojim partijskim šefovima duboko i kvalitetno uvlači u zadnjicu, mi ipak nismo tog mišljenja.

Tajna je u njegovom savesnom i predanom radu na promociji političke stranke kojoj pripada, aktivnosti poznatoj kao “botovanje”, za čega mu savesni građani grada mitrovačkog redovno, već u dva mandata (osam godina), mesečno odvajaju lepu svotu novca u vidu plate.

Rad Tome Bota, budućeg mitrovačkog poslanika iz Velike Ivanče (selo u koje se dolazi kad se pred Pripizdinom skrene desno), primetio je i lider pokreta “Građanin Srbije”, Dragan Murar, objavivši o njemu hvalospev na svom Facebook profilu:

Murar za Tomislava Jankovića kaže:

“T. Janković je šef bot tima u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je predsednik skupštine opštine. Poštar po zanimanju, završio je faks u Zaječaru za jedan dan (!). Master dobio u Zrenjaninu. Twitter mu ukinuo nalog u januaru. Svake godine na njegov predlog novac svih građana Srbije u okviru dodeljivanja sredstava NVO dobijaju botovi koji otvaraju nove NVO. 20 % tog novca ide za stranku tj, taj deo našeg novca se deli između šefova po sistemu koverti.”

Ova objava Dragan Murara izazvala je mnoštvo komentara na njegovom profilu:

Sudeći po objavi na istoj Facebook stranici, Janković je koordinator bot tima za područje Mitrovice. Taj svoj, u suštini partijski zadatak, obavljao je tokom mandata predsednika skupštine grada (iako bi na toj funkciji trebao da predstavlja sve građane ove komune bez obzira na partijsko opredeljenje).

Da Vas podsetimo:  Srpski sudovi desetkovani: 4 miliona sudskih predmeta u rukama 2500 sudija...

Mora mu se priznati da je pomenutu obavezu obavljao savesno čim mu je i Twitter ukinuo profil, te je od svoje partije nagrađen kandidaturom za narodnog poslanika u sledećem mandatu.

 

M. Milivojević
Izvor: mitrovica.info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime