Mladen se ubio zbog OVOG snimka? (VIDEO)

0
812

Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Mladen je samo hteo da radi, nije želeo da traži novac od roditelja. Posao je tražio na pumpi, gde je jedan od radnika pomislio da bi bilo ok našaliti se sa njim i sve to snimiti. Da je tada znao šta će uslediti, pitanje je da li bi postavljao Mladenu pitanja koja jeste, te i da li bi sve to snimao. Verovatno ne bi, ali…. Ali, sada je kasno, pišu beogradski mediji, prenosi Direktno.rs.

Nakon ovog snimka, društvene mreže su pokazale sav mrak svoje ružne strane. Jer snimak je završio na Tik Toku, a odatle se samo širio dalje. Mladen je postao predmet šale i onih koji su ga znali i onih koji ga nisu nikada videli, ni u prolazu.

Ko zna koliko je trajalo to sve i šta se sve odvijalo u Mladenovim mislima… Poznajući balkasnki smisao za humor, možemo samo da naslutimo kako je snimak od dva minuta intepretiran od strane ljudi kojima je prozivanje drugih, vrhunac smisla za humor.

Mladena više nema među nama, mladi život se ugasio u 22. godini života. Ostavio je svoje najmilije, rođake i prijatelje.

Foto: Društvene mrežedić

Društvene mreže su svakodevica našeg realnog života, i ono što podelimo ili napišemo, često je jače od onoga što izgovorimo u raspravi. Jer, za razliku od govora, video i pisana forma putuju kroz sajber etar velikom brzinom.

Ako ste ikada i pomislili da to prolazi bez posledica, pročitajte još jednom gornje redove. A sve napisano, može da se sažme i u tvit jednog od korisnika društvenih mreža.

Da Vas podsetimo:  Razoružavanje naroda je pogrešan odgovor na zločine

– Nažalost, mi kao društvo nećemo nikad naučiti da naše maltretiranje može nekome oduzeti život. Mladen Dulić, iz Laktaša, je sebi oduzeo život jer su ga maltretirali vršnjaci. Presudan je bio snimak koji je objavio radnik benzinske pumpe u kojoj je došao tražiti posao – stajalo je u opisu tvita.

Na društvenim mrežama se deli i profil sa zajedničkom fotografijom supruge radnika benzinske pumpe koji je snimak načinio, kao i o kojoj benzinskoj pumpi se radi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime