Moć NATO lobija u Srbiji?

2
1355

„Milosrdni Anđeo“ i Srbi !?

Nedavno  je najavljen  neformalni lobi NATO propagandista i „misionara“ u Srbiji koji su okupljeni oko  NVO, Atlantskog  saveta  za Srbiju, raznih političkih partija  koji  šire  kampanju  da se  medijski   zabrani  javna kritika  NATO i njena politka ne samo prema Srbiji  nego i   kao  vojnog i političkog  saveza. Najveći deo  građana i srpskog naroda u Srbiji je protiv  uključivanja Srbije   u NATO .

Istina je da Srbija  već duže od deceniju  ima  veoma dobre odnose sa  NATO  diplomatijom  ne samo zbog  misije KFOR-a na Kosovu i Metohiji već  i zbog  puta Srbije ka EU.NATO je  stepenica  koji prvo  mora se pređe  i da se položi  test  pravovernosti  na putu  ka EU,  i da se Srbija  što  više  distancira od Rusije i političkog Istoka. Na ovom projektu  pored NVO rade i političke partije opozicije (u većini)  ali i strukture  vlasti  u Srbiji. Srbija je vojno  neutralna ali se politički „korak po korak“ se ipak  udaljava od svoje  neutralnosti.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže: „Ne treba da dozvolimo da nas u odlukama vode emocije, ali razumem zašto naš narod ima negativne emocije prema NATO-u. Emocije ne treba potcenjivati, one su važan faktor, ali mislim da je naša vojna neutralnost racionalna poruka“. Na oštre  tonove koji su  u  javnosti  prema NATO  politici prema Srbiji gde je učinjena agresija i zločin, predsednik  Srbije kaže  da   što se tiče pristalica  ulaska Srbije u NATO  da niko ne bi trebalo da uputi ružnu reč onima koji misle drugačije..Ovde se ne postavlja pitanje  ružnih reči  već  vođenje  sve šire kampanje  za NATO politiku u Srbiji i za olako  prelaženje preko   zločina i agresije NATO  na Srbiju  čije posledice ćemo  osećati  decenijama bez pravnih i  materijalnih  posledica.

Da Vas podsetimo:  B E Z N A Đ E

NATO  i EU-Promena  svesti srpskog naroda?

Kao i  u slučaju  gej strategije u Srbiji  koja je na mala vrata dobila pun  legigitimtet, tako se i NATO  doktrina putem „meke moći” odomaćuje u Srbiji i omekšava   vojno   neutralnu Srbiju.Tako se  protivnici NATO-a u Srbiji definišu  i  kao ekstremisti.nacionalisti,rusofili i da rade na štetu budućnosti Srbije.

Sa druge strane  aktivni  pobornici NATO-a  u Srbiji  jačaju  srbofobiju  i  rusofobiju  i kao što   EU po shvatanju vlasti nema alternative ,tako  jača NATO  doktrina kao državna  nužnost i  kao nacionalna  potreba .Kada NATO bude odgovarao   za  zločine  nad Srbijom   1999  godine i   zaštitio  Srbe na Kosovu i Metohiji  od pogroma i pritiska albanskih  terorista ,a za to su  dobili  mandat  može se  otvoriti priča o  dobrim  nameram  NATO-a prema Srbiji.NATO je  zajedno sa OVK okupirao Kosovo i Metohiju  i  sprečava povratak Srba kao i prava Srbije  na Kosovu  i Metohiji i  eći deo NATO saveza priznao nezavisnost Kosova. NATO preko moćnih  politika  pre svega SAD, Velike Britanije, Nemačke  ali i Francuske   zastupa  politiku  da Srbija   nema   prava niti  svojih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji dakle politiku „svršenog čina“. Dok se to ne promeni NATO  je okupator Kosova i Metohije kao dela Srbije. Ako racionalno  sagledamo širenje  NATO politike u Srbiji  bez  otpora i argumenata  onda je reč o  samoporicanje interesa Srbije na Kosovu i Metohiji i opravdava se NATO agresija  nad Srbijom .To  NATO  alinasa  želi u Srbiji. Sada se radi na  formiranju NATO  „svesti“ u  Srbiji  kao deo globalne strategije  promene   nacionalne svesti  srpskog naroda  da u ime  budućnosti  zaborave ili potisnu prošlost i  dobrovoljno prihvate krivicu  i  oslobađanje   odgovornosti NATO za počinjene  zločine nad Srbijom  u  ime   “humanitarne  intervencije“

Da Vas podsetimo:  Prosеčnа potrošаčkа korpа vеćа od prosеčnе plаtе – i to zа 10.000 dinаrа

Tomislav Kresović
Izvor: Vidovdan.org

2 KOMENTARA

  1. Zanimljivo,da su naj poznatije predstavnice NVO,ĆERKE TITOVIH KOMUNISTIČKIH GENERALA,OKUPATORA SRBIJE.Sonja liht,Biserko,Kandićka,Milićka,Minićka, i ostale.

  2. Cuveni Jan Stoltenberg, koji je proveo detinjstvo u Beogradu, sadasnji sekretar NATO, promenio misljenje i naravno stao na stranu Zapadne alijanse. On kaze ,,Srbi su krivi,,. Sta cini od coveka NATO. Jedno prica posle prica sasvim drugo.LAZ i licemerje to su karakteristike sadasnje zapadne civilizacije.u

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime