Moj sultane

0
1844
Erdogan i Ugljanin / prinskrin Youtube

Vratih se crnom šeširu zato što je sve crno i u crno zavijeno u zemlji Srbiji. Samo se pesma čuje u Raškoj oblasti ili Sandžaku, kako tu srpsku oblast nazivaju Sulje, Tajipi, Davutoglui, Rasimi, kučuk Alije, balije i posrnuli, odnosno neki pomahnitali Srbi-lumpintelektualci.

Za vreme nedavne posete unesrećenoj Srbiji sultana Erdogana (vidi tekstove Stojadinovića, Raduna, moje malenkosti), sandžački paša Sulejman, okružen mladim muslimanima-ratnicima, u crnim leptir mašnama i zabrađenim lepim bulama, uz tercu Sultana i Sultanije, otpeva tursku ilahiju „Sultanum“. U narodu se kaže: „Ko peva zlo ne misli“. Međutim, ta izreka je sušta suprotnost muslimansko-turskim pevačima.

Ova slika je sramota za jednog Predsednika države, a još sramnija za poslanika – građanina Srbije i njgoove bojovnike (prim. KKS).

Prethodnog dana, odnosno večeri, pevao je Sultanu i jedan poznati u svetu (to on kaže za sebe) i u Srbiji ugledni ministar (svi ministri u Srbiji su ugledni), pesmu „Omer aga“ na turskom jeziku. Dakle, o Turcima, Sandžaku, muslimanima, pesma se čuje i danju i noću, što me podsetilo na vremena Sulejmana Veličanstvenog, kada su Turci oslepljivali slavuje da bi pevali i danju i noću, jer je poznato da slavuji pevaju samo kada je mrak. Onaj uglednik je pevao noću na svečanoj večeri, koju je u čast Sultana dao Predsednik Srbije (nije priredio, jer večere, ručkove ne priređuju predsednici, već kuvarice, kuvari, konobari i dr. restoransko osoblje). Pevač iz Žitorađe nije slep, iako peva i danju i noću. On je, kako glasi još jedna izreka u narodu, „Slijep kod očiju“.

No, kako rekoh, to pevanje je donelo zle zamisli i izjave. Sandžački paša, nakon što se ispevao i napevao, izrekao je opake zahteve u obliku pretnji, jer iza njga stoji velika i moćna država Turska, EU, kao i Imperijina „Strategija nacionalne bezbedbdnosti“, koju svake godine podnosi Kongresu Predsednik, jednu verziju javnu i jednu tajnu. U toj Strategiji su obuhvaćene, pre svega, sve male zemlje, gde je zacrtano ko će u njima vladti, kako će se ko ponašati, ko će i kakve izjave davati, koliko će koga platiti smrdljivim papirom, zvanim Dolar, itd.

„Tražimo (paša govori u svoje i u još nečije ime, prim. KKS) povlačenje srpske policije, vojske, tajnih službi i pravosuđa iz Sandžaka. Na teritoriji Sandžaka srpska vojska, policija, tajne službe i njihovi činovnici se ponašaju monstrumski i neprijateljski prema Bošnjacima i civilnom stanovništvu uopšte. Srpska policija i pravosuđe u Sandžaku su fašistički pijuni, pijuni onog dela srpskog naroda koji su u osnovi četnici i koji žele da proteraju sve što im Rusija naredi, da ovde ne ostane nijednog normalnog Bošnjaka, Albanca, Srbina i Crnogorca. Sandžak je jasno definisana teritorija, sa međunarodno priznatim granicama na Berlinskom kongresu, koja ima 8. 678 kvadratnih kilometara. Sve ovo govorimo u cilju rešavanja nagomilanih problema i uspostavljanja trajnog i stabilnog mira, sa Sandžakom kao teritorijom pod specijalnim statusom koja će biti pod zaštitom UN“.

Da Vas podsetimo:  U Srbiji na svakih 100.000 stanovnika nedostaje 800 medicinskih sestara

Postavlja se veliki broj pitanja, ali je jedno bitno: da li smo pri čistoj svesti, odnosno da li nas takva svesnost ne sprečava da primenimo najoštrije mere.

Sandžački paša je pozvao Vladu Srbije i EU da utvrde datun raspisivanja izbora za organe Sandžaka (kada je sa pašom u Crnoj Gori Nurkovićem osnovao autonomiju Sandžak na teritoriji dve suverene zemlje, Srbiju i srpsko rukovodstvo to nije zanimalo, ne smem da spomenem moj tada upozoravajući tekst, jer mi je jedan prijatelj zamerio što podsećam na ranije tekstove i stavove). Uz najbolju volju ne mogu se do kraja saglasim sa stavom mog dobrog prijatelja iz prostog razloga, što mi je dosadila naknadna pamet nekih pametnjakovića, koji se ne skidaju sa TV kanala, iz dnevnih listova, koji su postali svest i savest ovoga napaćenog naroda. Nikome ne priznajem naknadnu pamet, normalno u to – nikome- spada i moja malenkost. Dakle, ne podsećam na tekstove zbog narcisoidnosti, već zbog toga što svi mi koji ovako pišemo, smo dosledni u služenju svojoj Otadžbini.

Znači, treba sve protjerati i vojsku i policiju i tajne službe i četnike i sudstvo i hitno „utvrditi datum raspisivanja izbora za organe Sandžaka“ (države Sandžak, prim. KKS). Aferim pašo, svaka Ti je ka Njegoševa, samo što je Njegoš sasvim nešto drugo napisao u Gorskom vijencu i u Luča mikrokozma., što se odnosi na vas poturice.

Kažeš, pašo da su „svi u osnovi četnici“, odnosno da te četnike treba protjeratiti. Kada smatraš da su za sve krivi četnici, kopaš, pašo, po prošloću i truješ tu nesrećnu omladinu, truješ svoje četvoro dece. Kada već kopaš po prošlošću, što ne reče makra jednu reč da bi trebalo protjerati iz Raške oblasti, tvoga Sandžaka, potomke i nastavljče čuvene „Handžar divizije“ (jednu su od vas muslimana osnovali ustaše, odnosno Pavelić i Nemci u toku Drugog vetskog rata, a drugu Tuđman i tvoji, pašo, muslimani). Postoje zapisi u stranim arhivama (posebnou nemačkim o onoj prvoj Handžar diviziji) kjoji govore kave su bahanalije pravili muslimani i šiptari sa Kosmeta, pripadnici i jedne i druge „Handžar divizije“. Jedan Nemac je svedočio 1945. da su pripadnici Handžae divizije „klali sve na što su nailazili, a što nije nosilo f e s“. Krvavi zločini su se jednako odnosili prema starcima, ženama, deci, odraslim muškarcima. Posebno su bili svirepi prema mladim ženama „koje su silovali do nesvesti, zatim ih masakrirali, rezanjem delova tela (dojki, spolnih organa), a onda ih na zverski način ubijali“.

Da Vas podsetimo:  U Jugoslaviji se ratovalo jedino protiv Srba i pravoslavlja

Pašo, još ću te podsetiti na jednu kasapnicu. Kada je svekolika crnogorska vojska krenula da oslobodi Pljevlja 1941. godine (gde su se ušančili Italijani zajedno sa tvojim muslimanima, tada u Crnoj Gori nije bilo ni četnika ni partizana) i u taj grad ušli u jednu ranu zoru, muslimani su ih posipali vrelom vodom sa prozora. Bitka je trajala od te rane zore do kasno u noć. Organizatori te nepotrebne bitke (Broz, Mošo Pijada, Đilas idr. postigli su ono što su postigli Bakrić i društvo golgotom Petrove gore.), naredili su povlačenje. Ostale su stotine i stotine ranjenika. Sutradan su muslimani, pod komandom Italijana, iskopali jednu ogromnu jamu u koju su bacali ranjene, polužive borce, a pre toga skidali zlatno prstenje, zlatne zube, satove i sve što je valjalo. Gimnaziju sam, pašo, završio u tim Pljevljima, zgradi gimnaziji koja se nalazi stotinu metra od te ogromne grobnice. U razredu su bile dvije muslimanke. U jednu sam bio zaljubljen, a simpatije su dolazile i sa druge strane, ali pašo nijesmo (ovo nijesmo sam sada namjerno upotrijebio) smeli, ikao smo sedeli u klupi do klupe ni u razredu ni na odmorima stati zajedno ili nedo Bog prošetati po pljevaljskoj čaršiji. Islamska vera i Kuran su bili jači od komunističkog bratsva i jedinstva.

Možeš ti, pašo, koji si, nakon ovih izjava, moralno posrnuo, bolje rečano ti si moralna ništica, da laprdaš i radiš šta god hoćeš kada su u Srbiji danas na valsti svi iz prošlosti, osim vojske koja je još od petooktobarske piromanske revolucije očišćena od dostojanstva, patriotizma i struke. Vojska je kastigovana u svojoj zemlji, od svog naroda. Izvršena je najveća čistka u jednoj vojsci, nezapaćena u istopriji bilo koje vojske na svetu (moram da se izvinim i dodam da je slično urađeno sa vojskom Varšvskog pakta kada su ga razbili, tako da je onaj notorni pijanac Jelcin, u furgonima transporovao hiljade i hiljade oficira, podoficira i vojnika na istočne obale SSSR-a prema Japanu, gdje su na usijanim plažama umirali od gladi i zaraznih bolesti). Gorbačov se praljvim igrama i podmetanjem (Nemac sletio aviončićem na Crveni Trg, dizanje u vazduh ogromnog skladišta naoružanja, jedan se maršal ubio) oslobodio poslednje trojice maršala.

Da Vas podsetimo:  Srbi i istorijska perverzija

I gle čuda, kada je u pitanju sadašnja vojska i njen ministar (čovek prošlosti, skutonoša i potrčko MM, kakav ministar takva je i vojska), ja sam, pašo, sa tobom saglasan da takvu vojsku protjeraš iz Sandžaka, odnosno saglasan sam sa tvojim svekolikim zahtevima, jer Srbija nema državu, nema ni „S“ od slavne srpeke vojske i slavnih voskovođa. Da ima, ne bi ti pašo bio tamo gde si već bi se javljao iz nekog kazamata. Svi ti prošli i sadašnji su stvorili tebe, pašo. Stvorili su te razni Draškovići, Vučići, Šešelji, Jovanovići, Svilanovići, Jankovići i razni još „ići“, svojim izjvama. Ko je dans na tragu polupismenog novinara i nadriknjiževnika Vuka Draškovića, koji je prijetio da će vama muslimanima sjeći ruke, nagovoren i plaćen od Hrvata, Slovenaca i svih srbomrzaca, uz obilatu podršku svoga kuma. Zajedno su po Americi širili šovinizam da bi američkoj javnosti i srpskoj emigraciji (od koje su uzeli danak u novcu i strpali u svoje džepove, kako mi je pričao jedan vladika u sred Buenos Airesa) predstavili Srbe kao šoviniste, pijandure, narkomane, ludake, koljače. Takvim stavovima nanosio je ogromnu štetu Srbima. Pašo, da si mudar znao bi o kakvoj se igri radi. Dojučerašnji anonimus u politici Saša, Sašenko, na muslimanskoj TV Fejs, pljuje po Srbima, a vi ga sada muslimani smatrate (najavljujete) „drugim čovekom po političkoj snazi u Srbiji“. Neki gore spomenuti nedovršeni dramaturg smatra da je nad vama muslimanima izvršen genocid, a istina je surova, obrnuta, nad Srbima su izvršena tri genocida (da ne spominjem razne Borke, Nataše, Sonje i muške srbomrsce, koji svađaju Srbe islamske ispovesti sa Srbima pravoslavne ispovesti).

Pašo, na kraju želim da Ti poručim: ne boj se ti Srba, pogotovo onih provokatora. Tvrdim, kao optimista sa iskustvom, da će Turska, odnosno turski narod iznjedriti jednog novog Ataturka i spasiti se od povratka u Srednji vek, a onda se čuvaj svilenog gajtana.

Komnen Seratlić

vidovdan.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime