Molim ljude da mi pomognu

1
1064

d0b3d0bed180d0b0d0bd-d0b0d180d181d0b8d19b

Zovem se Arsić Goran, rođen sam 30. 06. 1989. godine. Živim na Kosovu i Metohiji, selo Grace (enklava) sa obolelim roditeljima, i dva brata. Mi smo u veoma teškoj materijalnoj, bezbednosnoj i sveobuhvatno lošoj životnoj situaciji, što dokazuje i par članaka iz sledećih novina. Molim vas pogledajte:

I još je mnogo drugih nedaća koje nas svakodnevno okružuju.

Otac Miodrag Arsić ima dijagnozu ankziozno-depresivan, anginu pektoris. Majka Desanka Arsić kamen u žučnoj kesi i nervno oboljenje. Živimo u svakodnevnom strahu da li ćemo se probuditi sledećeg jutra, dobijamo svakodnevo pretnje od Albanaca, kamenovana nam je kuća u više navrata… A mi, mi i dalje ovde živimo, ako to uopšte može da se nazove život. Živimo isključivo od socijalne pomoći koja iznosi 9 000 dinara mesečno.

Pisao sam celoj Vladi Srbije, i ovoj i onoj prošloj, da me negde uposle, da bilo šta radim i zaradim bar za lekove roditeljima, ali nisu imali sluha. Završio sam srednju medicinsku školu sa prosekom 5,00 ali posla nigde i niotkud. Kuća nam je oronula i samo što se ne sruši. Naš dan počinje tako što ustajem rano, sa još dva brata, založimo šporet, onda otključavamo reze sa vrata i pokušavamo da nađemo hranu za nas za taj dan. Dan nam se završava veoma rano i bez struje obično, ležemo sa nadom da ćemo sutra ustati živi i zdravi i da nas tokom noći Albanci neće zapaliti.

Goran Arsić, elektronskom poštom

http://facebookreporter.org

1 KOMENTAR

  1. Ne nasedajte na klasicnu prevaru ovog prevaranta koji se reklamira gde god stigne, a od Vlade tzv. Republike Kosova dobio je traktor koji vredi 20.000 eura. Nista od ovog sto je napisao nije tacno!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime